Ahojte! Aka pesnicka sa hodi do pozadia pri citani prihovoru deviataka na konci roka??? nejaka pomala a pekna a neviem nic ma nenapada...co mi poradite prosim
V prvom rade, absolútne nie pesničku, iba melódiu.. pesnička so slovami by mohla odpútavať a rušiť dojem, melódia bude lepšia, ale určite ju pusti potichúčku, poprípade ja by som čítala len ten príhovor, bez ničoho, nasuch
1. Nejakú inštrumentálnu klasiku (Four Season"s: Winter; Moonlight Sonata), resp. "modernú klasiku" (Comptine D"un Autre Monde).
2. Pesničku s inštrumentálnym začiatkom a krátkou spievanou časťou na konci (k tomuto ma napadne jedine We Who Are Not As Others, ale to nie je práve vhodné).
3. Niečo na tému škola (Another Brick In The Wall, Rock"n"Roll High School, High School Never Ends, What I Go To School For..)
4. Typickú SK deviatacku pieseň.(Nie sme zlí, Aj tak sme stále frajeri)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak nevadi ze text je uplne odveci k prihovoru
smiley: ale ne
alebo Snowgoons-Get Down alebo prihovor Hitlera
take nieco kludnejsie
pieseň a jej slová by mohli rušiť a nakoniec by možno nikto nepočúval príhovor,ale vnímal pieseň.
neviem ci sa hodi prave tato pesnicka, ale na nasej stuzkovej to bolo pekne
2. Pesničku s inštrumentálnym začiatkom a krátkou spievanou časťou na konci (k tomuto ma napadne jedine We Who Are Not As Others, ale to nie je práve vhodné).
3. Niečo na tému škola (Another Brick In The Wall, Rock"n"Roll High School, High School Never Ends, What I Go To School For..)
4. Typickú SK deviatacku pieseň.(Nie sme zlí, Aj tak sme stále frajeri)