Je to velmi smutne ale nemam rad taku kde je cibula prepacte majstre a mam rad taku nejaku klasiku s parajdovym tym onym pestom ci co to je, sunka/salama, syr, kukurica, sampiony alebo aj @quattroformaggi a raz som mal bryndzovu so slaninou a ostiepkom tusim to bolo mňam mňam tiez rakety jak pizza jaaau
Klasika sunkovo-syrova.
No tak nenazval by som to ze ich nemam rad, ale tak velmi nemusim s ananasom, tusim hawaii sa to vola a este vselijake rybacie nemusim, akoze ryby mam rad ale nie ako rybiu pizzu.
Najradšej šunka syr a sampiony alebo plus kukurica=študentská alebo iba syr a sampiony alebo s ananásom.
Nemám rada sedliacku a štyri druhy syra alebo s olivami
Nemam ziadnu oblubenu, ale vo vseobecnosti mam rad kvalitnu sunku od kosti, hriby a olivy, pripadne pepperoni alebo nieco na podobny styl. Na slovensku som dost casto jedaval aj tuniakovu s cibulou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
No tak nenazval by som to ze ich nemam rad, ale tak velmi nemusim s ananasom, tusim hawaii sa to vola a este vselijake rybacie nemusim, akoze ryby mam rad ale nie ako rybiu pizzu.
Nemám rada sedliacku a štyri druhy syra alebo s olivami
Ale inak Diavola
a ta co nemam rada je urcite rybacia, ta je daleko za hranicou znesitelneho
smotanový základ, syr, niva, kukurica, šunka, kuracie mäso
a nemám rada všetko, čo obsahuje suroviny, ktoré nemám rada (olivy, huby, ananás..)
Alebo potom takú s prosciuttom crudom, rukolou, cherry paradajkami a hoblinami parmezánu.
A nelúbim hociktorú s cibuľou.