@mata399 hlavne si pozri, či majú z danej značky tvoje zakrivenie, lebo ja som kvôli zlému zakriveniu mala zápal rohovky (nič príjemné) ale používam Surevue od Jonsons a úplne mi vyhovujú, dobrá cena, majú moju "veľkosť" a na stránke vasesosovky.sk sa dajú doručiť na veľa predajní na Slovensku odporúčam... nájdeš tam všetky typy šošoviek, ak by ti nevyhovovali tie čo máš tu od ľudí z fóra tak tam si zaručene vyberieš
@mata399 áno to je pravda... najplešie je (ako u mňa) ak ideš kontaktológovi (často je to v optike, objednáš sa a prídeš) on ti všetko zmeria, a odporučí ti šošovky a aj ťa naučí dať si ich do oka aj všetko... tieto prvé je najlepšie takto, potom už len pokračovať v objednávaní cez internet ušetríš aj desiatky eur na jednom balení
@hanka12 to viem a preto ani ked mi budu ponukať tak z optiky nekupim..lebo kamošku pýtali okolo 80e...ale tak potom si to ešte musim povybavovať a bude a dakujem
@hanka12 vravela mi že skoro 80 chceli..lebo ona nemá rovnak..jedno oko iné ako druhé..tak musí kúpiť dvoje stále..a že roztok je jedno aký máš či ako?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
iné som ešte nemala a ani sa momentálne nechystám, nemám dôvod ich meniť
už dlhé roky a úplne mi vyhovujú. Skúšal som aj iné ale vyhovajú mi len tieto
Skúšala som Air Optix, ale nenormálne mi nesedeli...
Čiže musíš skúsiť sama, ktoré ti budú najlepšie