chcem ist na vyšku momentalne budem maturovat z odboru pracovnik marketingu..zaujima ma marketing a praca s ludmi nerada sa učim čiže chcem predmety kde sa nebudem učit kraviny vie mi niekto poradit? najlepšie škola v BA
To je akoby si nechcela robiť marketing, ale chcela by si robiť pracovníčku marketingu. Do tohto odvetvia sa dá dostať z kadečoho... Od umeleckých smerov, cez kadejaké "masmediálne komunikácie" až po psychológiu...
Nerada sa ucis, cize chces asi ist na vysku len tak nech zabijes tie 3 roky a okusis studentsky zivot s co najmenej ucenim, hlavne ziskat nejaky ten titul k menu s minimum vedomosti.To by som si vybral nejaku taku srandu humanitnu najlahsiu pozri si zoznam VS ktore maju najhorsie hodnotenie % uchadzacov co si najdu po skonceni studia robotu a tam sa vydaj.
ak sa nerada ucis nechod na vysoku, iba co by si tam znizovala hodnotu (uz aj tak dost nizku)...chod robit realitacku, poistovacku, ak ta bavi praca s ludmi tak skus nieco z toho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov