Ja mám rada čokoládu, ale som v nej veľmi prísna. Ja nevezmem do ust ten lacný blud, ktorý čokoládu nevidel ani z vlaku. Ešte aj mama sa poučila a už nekupuje na vianoce či veľkú noc ozdôbky, na ktorých nie je napísane Orion, Milka či iná značka
ako malá som neznášala banány v čokoláde (orion) no a teraz by som ich zjedla na kilá.. teda, oči by jedli.... ale žalúdok sotva príme jeden jediný banánik v čokoláde..
@sandy114 Milka a ani Orion nie sú pravé čokolády obsah kakaa je max. 30%....to nie je čokoláde ale chodiaci tuk, ak už sladké, tak 70% Lindt s kúskami pomaranča, moja obľúbená alebo celkovo, Lindt rozhodne si dávam záležať, aby to malo aspoň nad 60% kakaa...
toffifee je uplne naj. potom mega lentilky, marshmallow, pikao, mars ..... a jednoducho vsetko sladke. ........ a zákusky samozrejme. taky domaci kakaovy zavin. lahoda.
Hmm ja som skvor na Čipsy POP-Corn a Tičinky DRU To je moje ale s tohoto konkretne asi tiez tie cukríky oboje su fajn ale fajnejsie su asi červený balík
Skittles nenávidím.. pretože čo som ich naposledy mala, nešlo mi to roztrhnúť ten obal a keď sa mi to podarilo, všetky cukríky odtiaľ mi popadali na zem a to som bola ešte na zápase.. kde bolo dosť ľudí.... ale inak milujem milku (tú najobyčanejšiu.. súhlas s @12 , mimochodom) snickers, brumíka, kinder paradiso, croissant, koko, tribit,..... skoro všetko proste len nie tie lacné hnusné čokolády - šmejdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov