z matiky, mne stále tá matika skazí vysvečko, jednotky od vrchu až po spodok a medzi nimi tá MATIKA!!! ale nie, našej triednej nevysvetlíte že som z nej blbá, posiela ma na všetky olympiády a iné výmysli, pritom ostatných čo majú aj lepšiu teda 1, nechá na pokoji
v šiestom ročníku som myslel, že sa vysvedčenie neberie na prijímačky na strednú... takže aj na polroka a na konci roka som mal po 6 dvojok, toť moje najhoršie vysvedčenia, inak bežne mávam po dve dvojky
3 na ZŠke a to z matiky,fyziky,sloviny,zemáku a občianskej ak si dobre pamatám ale vždy boli najviac 2 na vysvedčku a trz na SŠ mám pomaly samé jednotky
kopu trojek no. Ale napr. aj z matiky som mal, ked som bol na krajskom kole olympiadu a na nejakom korespodencnom som ziskal 2 mieste, alebo z anglictiny som mal 3 ale FCE som mal gut. Takze znamky su tak random
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ja z rozdielovky z matiky
ledva preleziem normalne nie to este ked sa to mam ucit sama doma (tusim ani zlomky neviem ratat
a len tak medzi nami netusim ako som VOBEC mohla prejst (ale zase az tak daleko od preradenia do nizsieho rocnika som nebola
a z matiky 3
v maturantskom rocniku
v druhom polroku
spanielcinarke prejebalo
a na SŠ 3 na konci roka z nemčiny v 1. ročníku
a vlastne aj to sa divím, lebo ak si spätne spomeniem, nemám si z tých predmetom vlastne ani na čo
@lawey mna toto na tebe tiez sere=/
ale odvtedy uz len 1, 2
9.ročník 1.polrok - dvojka z matiky