ja som za odborne skoly. sice odtial nevides ako hotovy clovek, ktory by mohol ist niekam s cistym svedomim pracovat (lebo slovenske skolstvo) ale myslim, ze cloveka, ktory vie co chce robit to navedie naozaj na dobru cestu
ale teda ak chces ist na vysku tak urcite som za gympel.
Ako bolo povedané, väčšina škôl stojí za bačov kkt takže to je skutočne jedno. Odborné školy fungujú nejak tak, že buď to vieš a máš k tomu vzťah a naučíš sa to aj sám alebo to proste nevieš/nebudeš vedieť/nemáš na to predpoklad a bodka Gymnázia boli kedysi príprava na VŠ, teraz je realita taká, že na priemernú výšku ťa zoberú z hocijakej školy a keď chceš ísť na " výberovú" školu tak chodíš rok na prípravné kurzy a doučká takže to tiež do veľkej miery stráca zmysel.
v odbornej škole sa človek naučí aspoň niečo praktické a aj keby sa nedostal na VŠ tak stále má možnosť uplatniť sa na trhu práce a pokiaľ bude pokračovať vo svojom odbore aj na výške, tak už hneď na začiatku by bol vedomostne a prakticky svetelné roky pred gymnazistom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale teda ak chces ist na vysku tak urcite som za gympel.
Gympel je najnáročnejší a pritom máš z neho najväčší kkt.