Mám v pláne si kúpiť nejakú tašku(skôr kabelkového typu) ale neviem sa rozhodnúť (nemám ani predstavu, okrem toho že čiernu ) že akú. Či veľkú, malú ... akú používate vy? Alebo používate ruksak? .... nejaké odporúčania? ..
obyč hocakú kabelku, ktorú bežne nosím aj na iné miesta.
ale tak ono to závisí od toho, čo človek študuje. mne treba nosiť len zákony, ktoré hockam strčím.
tak podla toho ake so mala v ten den predmety, ak som mala toho vela, tak som normalne nosila taky maly botôžok na chrbat, lebo ak by som to mala vsetko v kabele, tak by ma bolel zas chrbat a to nechcem
ale obycajne som nosila ako @1 , nejaku obycajnu kabelku na rameno, kde sa mi zmestilo pitie a par veci, ktore som v ten den potrebovala..
kabelku
nič so sebou nenosím, iba pero (papier mi vždy niekto vytrhne alebo sa spolieham, že potrebné veci zoženiem od spolužiačok na fb - a väčšinou to vždy tak je )
a v kabelke mávam ešte vodu a ostatné veci, ale tie už so školou nemajú priamy súvis
ja nosím taký mini ruksak! a všetci sú úplne trápni a stále sa mi smejú za to, ale tak, nevidím dôvod nosiť veľký/normálny ruksak, keď sa mi do toho malého všetko v pohode zmestí, vrátane kompu!
ako kedy, niekedy idem bez tašky, niekedy mam taku tu malú taštičku a občas mam taku tašku cez plece do ktorého sa mi dajú aj A4 zošity a občas keď som šiel z tréningov som si so sebou nosil normálne veľkú tašku na oblečenie
ja som najprv nosil batoh na ntb, ale potom som aj tak ntb do školy veľmi nenosil tak mi stačila aj taška cez plece na jeden - dva notesy + skriptá ale poznal som aj expertov, ktorí si nenosili ani pero a papier
podľa toho na ako dlho som išla, alebo čo som potrebovala...niekedy nič, niesla som si iba kľúče od intráku a zápisník s perom v ruke. Inokedy buď vak, keď som išla športovo alebo niečo ako @4 "černá diera" kde som nastrkala všetko od ntb, skrípt až po jedlo.
už mám skoro dva roky takú hnedú menčestrovú, ktorá je pre mňa super, lebo sa do nej veľa zmestí, ale už mám chuť na niečo viac ženskejšie a čiernejšie, tak sa obzerám po niečom inom
Ja mam od be.ez tasku cez plece na 13" mac, ale je dost priestranna a ma plno odkladacich priestorov, takze sa mi tam okrem ntb zmestia aj dokumenty, nosim papiere/knihy obcas aj frajerke a je vodeodolna, takze aj pocas dazda/snehu mam v nej vsetko chranene
tak ja chodim s normalnou kabelkou a na papiere do školy mam zakladač ktory nosim v ruke a ked idem nahodou aj na prednašku aleboviem že zo školy nepojdem rovno domov tak vačšiu kabelku kde strčim aj notbuk a zakladač
Nosila som kabelku, ale potom som pochopila, že je lepšie nosiť ruksak... ale ja si musím trepať so sebou aj oblečenie na prax, alebo plášť na cviká, a veľa kníh a dosť vody a jedla keďže dochádzam na VŠ stýlom o 5 ráno na vlak a domov prídem o osmej večer
podla toho ako som oblecena, ked tak ze sa hodi kabelka tak kabelku a tu podla toho kolko veci si berem a ked mam napr zimnu bundu tak jedine ruksak lebo sak to s kabelku vyzera zle
kabelku vacsiu s dlym aj kratkym ramenom, kedysi som nosila aj male tasky ale to som mala ostatne veci v rukach, teraz nosim uz len kabelky a mam klaiskcu ciernu, potom taku tmavomodru vybijanu, potom taku modrozlatu, bezovo/oranzovu, cervenu, ruksak som nosila len pred VS
vacsinou kabelku, a ktoru no - podla toho ako som oblecena ktora sa mi hodi, prip. obcas ruksak taky mensi...takze nemam nic specialne skolske uz zopar rokov
nosím normálny ruksak, pretože mám strašne ťažký notebook a nabíjačku že keby ňou niekoho ovalím tak sa zloží na zem, takže na jednom pleci by som to neuniesla...a aj tak si musím kúpiť nejaký lepší ruksak, lebo tento čo mám nemá vystuženie na chrbte a už mi to celkom vadí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale tak ono to závisí od toho, čo človek študuje. mne treba nosiť len zákony, ktoré hockam strčím.
a nosím ju aj inde.
ale obycajne som nosila ako @1 , nejaku obycajnu kabelku na rameno, kde sa mi zmestilo pitie a par veci, ktore som v ten den potrebovala..
nič so sebou nenosím, iba pero (papier mi vždy niekto vytrhne alebo sa spolieham, že potrebné veci zoženiem od spolužiačok na fb - a väčšinou to vždy tak je )
a v kabelke mávam ešte vodu a ostatné veci, ale tie už so školou nemajú priamy súvis
nech sa mi zmestia aj veľké veci
Proste nie kabelku, ale obdĺžnikové tvary , také kufríkové či ako by som to nazvala.