jooj vela vlastnosti na sebe nemam rada, ale pri tom ku mne patria, no občas s nimi musim zvádzať tuhé boje . Napríklad moja žiarlivosť, sebeckosť, lenivosť, príliš si domýšľam..a som precitlivená..
to na sebe vážne nemam rada, ale už sa v tom lepším trochu.
A a čo mám na sebe rada...hm...asi to, že rada ludom pomáham, a nemam problem sa s každým aspon trochu normálnym človekom porozprávať..a pre ludi, na kt. mi záleží, som schopna urobiť naozaj vela.
Milujem úprimnosť i ked mi velakrát neulahčuje situácie, ale aspoň nemôžem povedať, že som falošný človek tak, ako mnohí v okolí ..a ešte môj zmysel pre humor
A nenávidím výbušnosť, tvrdohlavosť, žiarlivosť a panovačnosť
nemam rada na sebe ešte stale slabu priebojnosť...a LENIVOS"T kurva lenivosť! ako pol dna cvičiť prečo nie... ale žeby som sa kurva pozrela do tych drbnutych zošitov tak to ani za boha
a zbožňujem všetko ostatne hlavne moju slovotvorbu (už viem aky musel byť spočiatku shakespeare nepochopený a odsudzovaní a reč... na ktorú tak často ludia pindajú a to sa mi lúbi
-žiarlivá, precitlivená, naivná, nerozvážna, prchká, zábudlivá, nespoľahlivá... toto všetko zakrývam a potom som za arogantnú
Asi mám aj dobré vlastnosti, ale mám pocit, že postupne vyprchávajú. Úprimnosť je ale stále. Mám rada, keď hlupákovi vysvetľujem, že je hlupák. Krásne ich to vie naštvať :3
Mám na sebe rada, že hovorím veci narovinu. 1. Pokojne môžem niekomu do očí povedať, že je krava/debil a povedať mu dôvod. Pokiaľ si to zaslúži, nie je o čom. 2. Ak mám nejaký problém, tak tiež- proste idem za tým človekom a priamo sa ho opýtam. Ak nechce komunikovať, tak platí č. 1.
No a nemám na sebe rada stresovosť a ustráchanosť, aj keď ľudia si často myslia, že som suverénna osoba. A som strašne súťaživá.
ja na sebe nenávidím,že chcem mať furt pravdu a potom že niektorých ľudí strašne obraňujem (napr. homosexuálov) a potom to mám za zle a som psychicky narušená.
som zlostný, hádam sa, som neskutočne tvrdohlavý, svojej pravdy sa nevzdám ani keby prasce lietali, neviem navonok prejavovať sympatie a pochopenie, niekedy som cynický a bezohľadný, robím nervy a sarkasticky sa z toho smejem, mám potrebu všade by´t a všetko vidit, musím preskúmavať každú jednú príčinu, rozoberám charaktery, lúštim každého životy a som protivný a otravný, niekedy sa cítim ako pán všetkého a to mi neksutočne vadí, takže odmietam ma´t kontrolu nad hoci čím, som nemotorný a kiľavý čo sa týka nových vecí a športu, nemám rád, keď sa ma niekto dotýka! Väčšinou vidím len svoje problémy, a ostatné len skúmam no v podstate im nerozumiem, vkuse si požičiavam peniaze a vraciam ich až po dlhej dobe, snažím sa odlišova´t od všetkého
A teraz dobré: Hneď sa dám do reči, som ukecaný, vraj viem dobre rozprávať (ale to bolo asi len klamstvo), viem si zo seba spraviť srandu, ale aj z iných delím sa s vecmi, rád pomáham i ke´d ma o pomoc málokto prosí, dá sa so mnou zažiť naozaj čokoľvek, som tak trochu decko, zotrvávam vo svojom, neutekám - vytrvám, veci väčšinou ukončím, mám rád poriadok, ak mám priateľov, tak sú vždy moji najlepší, som antilenivý, chcem s nimi tráviť čo najviac času - kdekoľvek, mám dobrú predstavivosť a fantáziuz, stále čosi objavím, zrealizujem, vymyslím - som vynaliezavý, nemám rád bežné veci, takže buď ich niečím obohacujem alebo vyttváram novšie a zábavnejšie, nenávidím stereotyp, som spravodlivý a nenávidím nespravodlivosť aj keď sa to týka mňa samotného, nedokážem sa dlho hnevať, mám dobrý duchovný život, som otvorený tajomstvám a konšpiračným tajomstvam, dá sa so mnou porozprávať o hocičom, vo vnútri som tichý flegmatik ale navonok sa prejavujem ako sangvinik, dávam rady a poučam, som dobrá vŕba a psychológ, cením si viac duchovný život než život plný hmotných vecí. Nemám rád pubertiakov a ĺudí ktorí robia veci len preto, že to robí niekto iný, som dobrodružný typ a som otvorený životným priležitostiam aj keď znejú šialene
ako môže niekto povedať toto mam na sebe a rád a toto nemám na sebe rád kurva ak mi niečo sa mne vadí tak to zmením nie? a zase povedať toto mám na sebe rád lebo to je super to mi znie trochu povrchne
@matiarka Poznám to, chápem to a som za to rada . Fakt. Dosť ma to kedysi ako štvalo, ale teraz som pochopila, že oni si chcú pripadať super. Každý kto ukáže, že je na nich niečo zlé je kretén. Nechcú počuť pravdu, čo už. Nestoja mi za to rozčuľovanie. Stále dúfam, že aspoň z niektorých slov si niečo zoberú.
Nemilujem na sebe asi nič...teda možno to že som ctižiadostivá a idem si za svojimi snami a neznášam na sebe všetko..od vlasov,cez tvár až po postavu..ale najviac na sebe neznášam svoju j*ebnutú povahu,že sa urážam na p*ičoviny...snažím sa na tom pracovať,ale proste niekedy to nejde :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
to na sebe vážne nemam rada, ale už sa v tom lepším trochu.
A a čo mám na sebe rada...hm...asi to, že rada ludom pomáham, a nemam problem sa s každým aspon trochu normálnym človekom porozprávať..a pre ludi, na kt. mi záleží, som schopna urobiť naozaj vela.
S ňou súvisia aj iné vlastnosti... a v podstate si vždy za všetko nadávam
A nenávidím výbušnosť, tvrdohlavosť, žiarlivosť a panovačnosť
a zbožňujem všetko ostatne hlavne moju slovotvorbu (už viem aky musel byť spočiatku shakespeare nepochopený a odsudzovaní a reč... na ktorú tak často ludia pindajú a to sa mi lúbi
nenavidim - zavislost na nej..
nenavidim to, ze som strasne leniva, naivna, precitlivela, domyslava..
Asi mám aj dobré vlastnosti, ale mám pocit, že postupne vyprchávajú. Úprimnosť je ale stále. Mám rada, keď hlupákovi vysvetľujem, že je hlupák. Krásne ich to vie naštvať :3
Je to aj pozitívne, aj negatívne - podľa toho, či som práve naladená dobre alebo zle .
No a nemám na sebe rada stresovosť a ustráchanosť, aj keď ľudia si často myslia, že som suverénna osoba. A som strašne súťaživá.
nemam na sebe rada netrpezlivost, niekedy povysenecke chovanie, vybusnost, neviem sa ovladat a niekedy najprv konam a az potom myslim
som zlostný, hádam sa, som neskutočne tvrdohlavý, svojej pravdy sa nevzdám ani keby prasce lietali, neviem navonok prejavovať sympatie a pochopenie, niekedy som cynický a bezohľadný, robím nervy a sarkasticky sa z toho smejem, mám potrebu všade by´t a všetko vidit, musím preskúmavať každú jednú príčinu, rozoberám charaktery, lúštim každého životy a som protivný a otravný, niekedy sa cítim ako pán všetkého a to mi neksutočne vadí, takže odmietam ma´t kontrolu nad hoci čím, som nemotorný a kiľavý čo sa týka nových vecí a športu, nemám rád, keď sa ma niekto dotýka! Väčšinou vidím len svoje problémy, a ostatné len skúmam no v podstate im nerozumiem, vkuse si požičiavam peniaze a vraciam ich až po dlhej dobe, snažím sa odlišova´t od všetkého
A teraz dobré: Hneď sa dám do reči, som ukecaný, vraj viem dobre rozprávať (ale to bolo asi len klamstvo), viem si zo seba spraviť srandu, ale aj z iných delím sa s vecmi, rád pomáham i ke´d ma o pomoc málokto prosí, dá sa so mnou zažiť naozaj čokoľvek, som tak trochu decko, zotrvávam vo svojom, neutekám - vytrvám, veci väčšinou ukončím, mám rád poriadok, ak mám priateľov, tak sú vždy moji najlepší, som antilenivý, chcem s nimi tráviť čo najviac času - kdekoľvek, mám dobrú predstavivosť a fantáziuz, stále čosi objavím, zrealizujem, vymyslím - som vynaliezavý, nemám rád bežné veci, takže buď ich niečím obohacujem alebo vyttváram novšie a zábavnejšie, nenávidím stereotyp, som spravodlivý a nenávidím nespravodlivosť aj keď sa to týka mňa samotného, nedokážem sa dlho hnevať, mám dobrý duchovný život, som otvorený tajomstvám a konšpiračným tajomstvam, dá sa so mnou porozprávať o hocičom, vo vnútri som tichý flegmatik ale navonok sa prejavujem ako sangvinik, dávam rady a poučam, som dobrá vŕba a psychológ, cením si viac duchovný život než život plný hmotných vecí. Nemám rád pubertiakov a ĺudí ktorí robia veci len preto, že to robí niekto iný, som dobrodružný typ a som otvorený životným priležitostiam aj keď znejú šialene
zhruba tak
A neznášam to, že v poslednej dobe mi to nefunguje.
A netrpezlivosť, nedočkavosť.
Som strašný človek