ja sa sam neviem rozhodnúť.... ak ma nezoberu na informatiku do BA tak pojdem studovať muzické umenia... logicky z toho chcem byť programátor..... alebo nejaký umelec
@estrella odbor ohľadom hudby... mne jedno, ked ma nezoberu na hudobnu skolu, tak môžem ist aj na tanec alebo herectvo... to je fakt jedno.... nádeje vkladám do informatiky
@pally27 ja neviem.. do čoho vkladám nádeje, včera som dostala nápad, žeby som išla študovať tanec.. zameranie hip-hop.. a potom by som mala tanečnú školu kde by som aj učila, ale neviem.. či taká škola vôbec je..
@estrella ja viem .... snívať môže každý.... ale vieš čo taka škola tancovania obnáša???, chodil som na spoločenské tance iba 1 rok a bolo to tažké na kondíciu .... furt natahovať šlachy ...... no neviem neviem..... drzím prstiky nech ti to výde
hmm.. neviem.. noo.. či sa nato ešte vôbec dám... ale to by som zvládla, mne fyzická náročnosť neprekáža, a ja by som aj tak študovala hip-hop a ne balet, tak by to bolo fajn.. a v pohode.. radšej by som tancovala, ako keby som mala študovať trápny zákony..
predstavu mam nejaka psychologia alebo sociologia..alebo politologia..skratka vsetko mimo prirodnych vied a matematiky...chcela by som ist na umelecku,ale tam sa nedostanem
To estrella: No vazne si ma pobavila. Tak segra, hip-hop mozes studovat napriklad na Slovenskej hiphopovej univerzite v Moravanoch nad Vahom. Dekanom je doc. Rytmus. Kedysi tam prednasal aj Dr. Alban, no uz je na dochodku, ale ma odtial stale doktorat honoris kauza. Studium je riadne akreditovane ministestvom skolstva SR, ako aj Ceskoslovenskou hiphopovou federaciou a Slovenskym futbalovym zvazom. Ludia, nemozem si pomoct, ale niekedy ma naivne predstavy ohladom vysokoskolskeho studia dostavaju pod stol Ale prosim Ta pokracuj v prispievani, velmi to tu ozivuje a dufam, ze zlepsis naladu pocas konciaceho sa skuskoveho obdobia aj dalsim.
To suzanecqua:
Ktora cokolada je lepsia? Biela milka, alebo figaro s celymi lieskovymi orieskami? Stojim tu uz hodinu nad regalom a nie a nie sa rozhodnut. Skusim inu otazku: chces robit zubarku alebo farmaceutku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
To by si ty mala vediet, ktora ti viac vyhovuje.
Ktora cokolada je lepsia? Biela milka, alebo figaro s celymi lieskovymi orieskami? Stojim tu uz hodinu nad regalom a nie a nie sa rozhodnut. Skusim inu otazku: chces robit zubarku alebo farmaceutku?