Koncim strednu a chystam sa na vysku, takze prisla ta dilema, kam ist dalej... najviac ma lakalo pravo, no to je nechutne preplnene, takze z toho nic....no taktiez ma zaujala marketingova komunikacia...myslite, ze ma tento odbor uplatnenie? alebo ma niekt
hm, záleží ode toho, čo ťa skutočne baví... právo je dosť preplnené, je aj kopec absolventov, ....ale pokiaľ si šikovná, pracuješ na sebe a už počas školy si hľadáš prácu v obore, po skončení máš vyššie šance že sa uplatníš ..
všetci sa tlačia na ekonomické, technické a právne školy... je z toho uplatnenie (samozrejme ak si šikovná a máš nejaké tie kontakty ako na všetko) ale bude ťa to skutočne baviť?... ekonomiku študujem bohužial už nejaký ten rok a teším sa že ma čaká už len jeden...
ja by som tiež chcela skúsiť marketing tam sa hlási síce tiež dosť ľudí, ale každopádne menej ako na právo. a myslím si, že tak ako každý odbor, tak aj tento, má uplatnenie, keď si šikovná a tvorivá rozhodni sa podľa seba a mysli na to, že to čo si vyberieš, budeš pravdepodobne robiť celý život. veľa šťastia pri rozhodovaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov