@azizi@1 nedá sa všeobecne povedať, že je niečo najlepšie pre všetkých
Ja používam manuálnu kefku a modifikovanú Bassovu techniku (táto technika je najvhodnejšia pre zdravý chrup, paro pacienti majú zase svoje techniky). Ak má človek normálnu jemnú motoriku, používa pre seba najvhodnejšiu techniku, tak elektrickú kefku nepotrebuje. Potom k tomu ešte medzizubky samozrejme.
Rotačné kefky mi prídu prekonané, ale niekomu vyhovujú. Keby si už ale chcem kúpiť elektrickú kefku, tak sonickú.
Sonicku mam a je lepsia lebo som lajdak. Vycisris dobre aj s normalnou len to trva a musis drhnut. Sonicka to tobi rychlejsie a ja nesom ranne vtaca trva mi to kym sa z togo ranneho polospanku preberem ozaj si dobre nevycistim zuby s normalnou.
Ja používam klasickú curaprox, medzizubné kefky, zubnú niť (do miest kam sa nevlezú medzizubné) a takú tú kefku s malým počtom vlákien na priestory medzi zubom a ďasnom. Ale trvá to aj 20 minút kym to všetko spravím poriadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som okrem manuálnej ešte inú ani neskúšala.
Ja používam manuálnu kefku a modifikovanú Bassovu techniku (táto technika je najvhodnejšia pre zdravý chrup, paro pacienti majú zase svoje techniky). Ak má človek normálnu jemnú motoriku, používa pre seba najvhodnejšiu techniku, tak elektrickú kefku nepotrebuje. Potom k tomu ešte medzizubky samozrejme.
Rotačné kefky mi prídu prekonané, ale niekomu vyhovujú. Keby si už ale chcem kúpiť elektrickú kefku, tak sonickú.
@karamella Ďakujem moc za odpoveď, tak ja zostanem tiez pri nej
@azizi @5 makka curaprox je najhorsia, jej stetinky ti akurat tak rozmazu povlak po zube