Dobrej den, chcem se optať, jestli nekdo ma skusenosti s bojovnicema....pretoze mam doma dvě samičky a jednoho samce, ale mé bojovnice nechcu ani jíst, ani neplavaju...jenom se udrzuju na kamenech....pritom akvárko mam dost veliky....dekuji
nie, nejsou D ony jenom akokeby zleniveli... D jenom na pár vteřín se jdou nadychnut hore, a ptm šup jedou dolu naspět....nevim jestli je to stravou, jestli jsou vystresovaný
ale pokiaľ ryba nehltá vzduch na hladine a neprevracia sa na bok je v poriadku. mala som aj ja bojovnice ale už dávno. ale to viem že bojovnice obývajú hornú časť akvária.
@samanela no v akvaristike mi řekli, že jo....ze mohou byt dvě samice a jeden samček....ale mne se to nejako nezdá.........este stále jsouuu na dne....nevim co delat (
samicky samotne mozu byt spolu ale samcek musi byt vzdy sam ani so samcekom nemoze byt so samicou iba chvilu ked chces mam vajicka , jedine mozes ho chovat s inymi rybami vtedy ak mas velke akvarko aby sa mohli pred nim schovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.birdz.sk/forum/bojovnica...
» www.birdz.sk/diskusie/rybka-...
» www.birdz.sk/forum/rybachyba...
@ragdoll no jo, mám filtr....
lebo potom uuž neviem
Jeho bojovnica skapala na starobu....