@4 no ja ju tam mám odvtedy čo mi zablokoval ntb taký program, kde bolo napísané niečo typu: Zaplatťe pokutu za narábanie s nelegálnym softwarom a mohol som si vybrať že cez čo im to zaplatím plus nejaké logo Polície SR
@facingthestorm hej je zadarmo ale strasne ma otravoval. proste sa mi avast nepaci. pouzival som ho asi pol roka alebo rok a presiel som dalej. eset je bezpochyby skveli. ked clovek nastavi tak v phoodke ale tak treba calovat ...
Používal som Avast na PC aj v mobile, no teraz som na PC prešiel na antivírus od výrobcu systému: Microsoft Security Essentials, ktorý úplne postačuje a zrejme je aj vyladený pre systém. V mobiel Avast, kvôli funkcií proti krádeži (Anti-theft) » patwist.com/antivirus-do-mo...
Eset je o ničom a ma totálne sklamal, lebo mi zaťažovalo system a mi nenašiel žiadny vírus. Myslel som si že mam čiste PC, ale hej.Odinštaloval som ho a skúsil som AVG. Keď som dal kontrolovať Pc tak mal som 22 vírusov.Videl som to u iných PC, lebo sa mi sťažovaly kamaráti.Linux nie je zlý system, ale nemám dobre skúsenosti. Napr. sa mi prehrial notebook a vypol sa. Ventilátor išiel na plný výkon. Teraz mam win7 a antivírus AVG. Uvažujem prejisť na AVAST. Ty čo píšu že im netreba antivirus, tak nech sa modlia aby im vydržal softvér aj hardware a internet banking nepoužívať.
ak niekto napíše, že eset je shit
prípadne že mu robí hlúposti tak si ho zle nestavil
vyskúšal som všetky možne antivíry ,ale zakotvil som pri ESS
samozrejme ak používate rôzne verzie z netu (cucaj, a iný wárez) kvôli aktualizáciám, tak sa nečudujte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
prípadne že mu robí hlúposti tak si ho zle nestavil
vyskúšal som všetky možne antivíry ,ale zakotvil som pri ESS
samozrejme ak používate rôzne verzie z netu (cucaj, a iný wárez) kvôli aktualizáciám, tak sa nečudujte