na Node mi skončila licencia tak som zatial dal Aviru, prvý free antivírus na ktorý som narazil ale mám to len dočasne, chcem zase Eset Smart Security/Nod...
nešla mi už ani jedna cracknuta/hacknuta verzia nodu od esetu tak som prešiel na Kasperskeho ake dosť zaťažuje system, a to linux čo má spoločne s geegmi? keď ho používajú aj normálni bežní ľudia?
Mam Microsoft Security Essentials a som velmi spokojny. Zere 700KB pamate, ma pekne prehladne minimalisticke prostredie, je rychly, updaty su kazdy den a zatial detekuje vsetko ako treba.
Nepoužívam žiadny a mám Windows . Používal som Nod32, no len mi to spomalovalo PC a aj tak som dostal vírus, potom som skúsil Avast!, ten sa mi viac páčil, ale aj tak to nebolo ono.
Cakal som ze nod bude najpouzivanejsi..... z uvedenych som mal avast a norton podla mna je avast kvalitativne najlepsi ale priserne mi spomaloval pocitac .....
teraz ked mam nove zelezo som ho zacal opat pouzivat ale nikdy nie je od veci dat si jedno poldeci a precistit to nejakym manualnym softom
ale inak podobne ako @Zahi si myslim , ze niekoho kto fakt nelabzuje kade tade ale chodi na normalne stranky a nestahuje cez beckove softy ako limewire (ktory sice obcas pouzijem ale to uz je hranica zufalstva) , tak mu FW uplne staci....
V dnes zverejnenom vydaní boli testované antivírusy aktualizované k 10. augustu na vzorke škodlivého kódu z predchádzajúcich siedmich mesiacov. Okrem toho bola testovaná miera falošnej pozitívnej identifikácie a rýchlosť skenovania.
G Data dosiahol účinnosť 99.8%, Avira 99.4% a McAfee 98.7%, pričom McAfee dosahoval svoju účinnosť iba pri existujúcom pripojení na Internet a detekcii s pomocou real-time informácií zo serverov spoločnosti. Bez pripojenia k Internetu bola jeho účinnosť 92.6%.
Nasledoval Norton od Symantecu s 98.4%, Avast s 98% a F-Secure s 97.9%. Eset skončil až desiaty s 97.2% účinnosťou, Kaspersky jedenásty len s 94.7%, AVG dvanásty s 94% a Microsoft Live OneCare až štrnásty len s 90% úspešnosťou.
najlepšie je že ľudia si myslia že vírus môže napadnúť len systém a tým to haslo .....nie vírus vás môže obrať o peniaze kontakty a nakoniec aj celý HW od grafiky cez HDD až po BIOS viac sa dočítate na webe www.akumaservis.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@delpurr
ja mám! ja!
teraz ked mam nove zelezo som ho zacal opat pouzivat ale nikdy nie je od veci dat si jedno poldeci a precistit to nejakym manualnym softom
G Data dosiahol účinnosť 99.8%, Avira 99.4% a McAfee 98.7%, pričom McAfee dosahoval svoju účinnosť iba pri existujúcom pripojení na Internet a detekcii s pomocou real-time informácií zo serverov spoločnosti. Bez pripojenia k Internetu bola jeho účinnosť 92.6%.
Nasledoval Norton od Symantecu s 98.4%, Avast s 98% a F-Secure s 97.9%. Eset skončil až desiaty s 97.2% účinnosťou, Kaspersky jedenásty len s 94.7%, AVG dvanásty s 94% a Microsoft Live OneCare až štrnásty len s 90% úspešnosťou.