Minule na šírave ked oproti prechádzali také pekné dievčatá a jedna sa na mňa usmiala... aj ja na ňu ...a toto som nečakal " prosím ťa, usmej sa ešte raz...tak som sa usmial (ale z toho prečo to povedala ) a povedala mi, že mám nekustočne krásny úsmev ...ako bol som mimo lebo toto dievča bol dosť pekné a nie som zvyknutý až na také komplimenty
Ty jako dobre rozpravas, mala by si nahrat nazvy zastavok do mhdcky.. po tom, ako som precitala jednu vetu z knizky takym sposobom ako nejaky sprievodca na exkurzii.
neviem ja komplimenty nikdy neberiem prilis vazne... ale najkrajsie su vzdy tie od priatela, pretoze ten ma potesi kazdym komplimentom viac nez hocikto iny
fúha. no raz mi jeden človek povedal, že mám sa mi zdá hrozne zaujímavý tvar hlavy akože to bolo, že wtf najneočakávanejší asi ale možno by som si aj na lepšie spomenula.
naposledy som kukala step by step a tam sa carol pýtala franka že čo by robil keby ostal na opustenom ostrove s krásnou ženou a nebola by šanca, že carol ešte niekedy uvidí.. no oni sa na tom pohádali, a tak som sa opýtala frajera..
a on že "som slepý a tá krásna žena si ty, takže ju už ľúbim.."
a bol to taký milý kompliment, mňa vôbec také riešenie nenapadlo..
Keď som sa maľovala .. pred kamošom a on povedal "pozri sa namňa" pozrela som na neho a on povedal "ale ty fakt teraz vyzeráš ako elena" .. to bol okamih keď som nevedela čo mám povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
ale milý zas bol kompliment jedného chlapca, citujem: toto na tebe milujem, že vždy sa začneš smiať najprv očami
-absolútne nečakané
všetko mi chvália z týchto štyroch ...
a od frajerky dostávam denne komplimenty, tie nepoćítam
A vela pre mna znamena
"s otcom som sa takto nikdy nerozpraval ako s tebou"
"pekne spievaš"
"zvuk vysavača je krajší než tvoj spev"
a tak
Lebo nikdy som ti uši nepochválila, šak?
Tvoja duša nie je skazená.
Len si zranená
a potrebuješ vyliečenie.
Všetci sme zranení a potrebujeme vyliečenie.
Si prekrásna.
Si ten najkryštálovejší diamant na desiatu.
Na nekonečnú.
a potom mi pár ľudí povedalo že mám v ksichte dačo podobné ako Valerie Anne Poxleitner (ale to si absolútne nemyslím, ale potešilo ma to no )
a potom ešte zopár takých čo sa netýkali výzoru a tie si nechám pre seba
"vieš ma vždy vypočuť"
"robíš mi radosť tým aká si"
"stretnutie s tebou ma zmenilo, môžem ťa ukázať kamarátom ? "
ale najviac ma potesilo, ked mi povedal spoluziak potom, co si precital moj sloh: "dopici ti uz pises jak ti kkti o ktorych sa ucime na litike"
"Vyzeráš celkom jak Ringo (Starr) zamlada" - mi povedal spolužiak, keď som prvý raz prišiel do školy z čerstvo vyfénovanými vlasmi
najpríjemnejší:
"Si lepší než Ibalgin" - ako liek na PMS
?
no trochu viac objemu vlasov
"príjemný úsmev a mandľový tvar očí roztápa moje srdce"
a viackrát som počula, že mám príjemný hlas a mohla by som robiť v rádiu, to je milené
a podobne povzbujuce veci
Z tých vtipných mi napadá napríklad "Máš pekné ruky. Také krivé prsty..."
To ma rozplakalo.
-Neočakávaný kompliment.
Ale pre úplnosť informácie by bolo treba dodať že ten kompliment som dostala od 73-ročného pána, ktorý bol na Chopku skôr než ja.
a on že "som slepý a tá krásna žena si ty, takže ju už ľúbim.."
a bol to taký milý kompliment, mňa vôbec také riešenie nenapadlo..
"fúúúúj, normálka mi tu smrdíš hnusným smradom samotného satana z pekla"
ach
na vysokej: "Máš podnetné a nekonformné názory."
a potom nezverejniteľné...
samozrejme, že si dotyčný určite vymýšľal, ale potešilo