Neviem čí najhorší, ale rozhodne najvtipnejší bol rozchod z jeho strany...Cez sms s textom "blá blá...prepáč, práve pijem,lebo ťa neskutočne ľúbim, ale radšej to ukončime, lebo to nemá zmysel...blá blá"...A ako bonus, bolo to presne na moje narodeniny..Proste, chlapec bol charakter
No ja som sa rozisiel v 15ich s o rok mladsou priatelkou cez sms, pretoze sa mi nechcelo cakat na koniec prazdnin a radsej som to ukoncil hned po mesacnom premyslani.
A opacne? Siel som s kamaratom a spoluziackou v elektricke. Cakalo ma rande v cajovni s tym kamaratom a nasimi priatelkami. Od spoluziacky som sa dozvedel, ze sa chce priatelka so mnou rozist. Takze som sa to dozvedel od spoluziacky a rande prebiehalo uplne chladne z mojej strany a ona vedela, preco som taky. Potom som sa skoro psychicky polozil na zastavke. O mesiac na to som sa ozral ako svina a uz bol v pohode. Celkovo ten vztah bol z jej strany ako keby nuteny, spravala sa ako pica, nechcela so mnou vlastne byt, ale bola. Z akeho dovodu, to uz neviem.
každý rozchod je ťažký . a ani jeden z nich nebol príjemný.ale asi ten posledný. keď dotyčný v jednej ruke držal konvicu, v druhej žehličku/obe mi predtým daroval/ a odchádzal s milými slovami , že si ide hľadať zdravú ženu , lebo ja keď som chorá nestojím za nič. Vtedy to veľmi dlho bolelo.teraz sa na tom už bavím, na tom obraze .)A bolo to najlepšie čo pre nás oboch mohol urobiť.
ked mi ten clovek hodinu plakal do telefonu a ja som cely čas mlcala, lebo som sa nezmohla na slovo.
opacne, ked ma zavolal von a ja som nic netusila, uplne ma to zaskocilo. radsej mi to mohol povedat do telefonu alebo napisat, podla mna je tento sposob miernejsi. neviem preco nim kazdy tak opovrhuje
@divna je nepríjemné dostať kopačky len tak zo dňa na deň.. ale ak je ten vzťah vážnejší, tak mi nepríde vhodné ukončovať to cez sms, prípadne internet.
Asi ten keď som nechala svojho priateľa kvôli tomu, že bol mnou posadnutý a nevedela som pri ňom ani dýchať... A on mi ani po rozchode nechcel dať pokoj, lebo nechápal prečo sme sa rozišli, keď láska dokáže spraviť všetko...a dalšie trápne keci a hranie na city ktoré som už k nemu necítila. (ach)
@yeya ježííš aj tebe? aj mne, síce nie doslovne ale večne omieľal, že on bezo mňa nechce a nevie žiť, on si to nevie predstaviť... (ach) keci, keci, keci :/
Najhorsi rozchod s byvalym. Posledny den s nim. Prisla som ku nemu a sme sa milovali a po tom on ze prepac ale....ja neviem... uz ku tebe nic necitim. Tak som vstavala z postele a mu dala facku. Utekala som na stanicu na vlak.... Ale som sa s tym vyrovnala po 2r
zatial som najhorší asi nemala . No pre mna bolo najhorsie ked bolo vidiet ze nám to uz neklape a som sa to s ex snazila riesit a on mi na vsetko odpovedal ja neviem , ja neviem , ja neviem .
A potom ked som spravila prvý krok ja a povedala som ze je koniec , bola som ta najhoršia. Hlavne ze aj on s tým suhlasím. Nepochopím takych ludí
Môj rozchod bol dosť hrozný, a stále pretrváva, vyše mesiaca asi..šiel som za ňou pretože to už nefungovalo ako malo, a pred mojimi očami sa bozkávala s týpkom...poteší, fakt..snáď ma prenesie niečo cez to, lebo ma porazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A opacne? Siel som s kamaratom a spoluziackou v elektricke. Cakalo ma rande v cajovni s tym kamaratom a nasimi priatelkami. Od spoluziacky som sa dozvedel, ze sa chce priatelka so mnou rozist. Takze som sa to dozvedel od spoluziacky a rande prebiehalo uplne chladne z mojej strany a ona vedela, preco som taky. Potom som sa skoro psychicky polozil na zastavke. O mesiac na to som sa ozral ako svina a uz bol v pohode. Celkovo ten vztah bol z jej strany ako keby nuteny, spravala sa ako pica, nechcela so mnou vlastne byt, ale bola. Z akeho dovodu, to uz neviem.
potom sme sa dali zase dokopy a potom som ho nechala ležať na zemi a odišla som NAVŽDY
-Čakal som to, maj sa...
-Zbohom
opacne, ked ma zavolal von a ja som nic netusila, uplne ma to zaskocilo. radsej mi to mohol povedat do telefonu alebo napisat, podla mna je tento sposob miernejsi. neviem preco nim kazdy tak opovrhuje
vlastne do dnešného dňa nebolo povedané čo sa vlastne stalo.
nuž stáva sa
@12 @7 @8 uff! nakopat!
A potom ked som spravila prvý krok ja a povedala som ze je koniec , bola som ta najhoršia. Hlavne ze aj on s tým suhlasím. Nepochopím takych ludí