určite Koláče sedíme u kamratky a ona nám povie že má kolače tak ideme od takej komori a kolače dlhe 10 cm pcháme do seba akoby sa nič nedialo no zrazu kamoškin oco pride a ide rovno za kamratkou a tam sa s nou hada a v tom pride za nami jej starky a pita sa nas všeliake otazky a mi čo sme mali kompletne plne usta tymi ich kolačmi sme nevedeli čo robit tak sme sa snažili apson trochu dačo povedat ale smiach bol ... DD a iba take sliny fuuj hh pametáš ?
@schizoofrenik najkrajší? hmm jedna teplá čarovná noc pri jazere, pri ohníku s mojou priateľkou, keď ešte nebola moja priateľka... na tú noc nikdy nezabudnem...
tak dajte nijaky dobry... D nemam čo pekne čitať...a @bellusha jasné že pamatím a ked som sa tam začala dusiť a jej starky iba a nechcete mačku nje neje mi už mame a ja sa tam drhnem D
ale asi najkrajšie bolo leto 2010 vtedy som spoznala úžasného človeka, ktorému som vďačná sa toľko vecí...veľa ma toho naučil aj si život užívať, ale aj ako sa zaručene poriadne potrápiť... takže tak..
ked som si sam cestoval po svete a najvacsi adrenalin bol ze ani anglictinu som poriadne nevedel...a let lietadlom je vzdy uzasny,,,no a este downill..
Najkrajší? Tak napríklad keď som mala tú možnosť spievať a hrať na gitare na takom maličkom koncerte, ktorý organizovali z krúžku ... Bol to asi ten najlepší zážitok a keď mi priložili mikrofón ku ústam a spievaj No nedá sa to opísať bolo to úžasne.
objatie od jedného chlapca asi pred rokom a ešte keď sme tak minule spolu sedeli v aute, ja som mala na ňom vyložené nohy, on mi ich hladkal a len tak sme sa rozprávali asi po 3/4 roku čo sme sa nevideli
Bolo to ešte minulý rok na Zš. P. uč. zastupovala(1.ročník) tak poslala ma tam aby som tam ich trochu postrážila. Dala som im nejakú prácu, ktorú si museli predsa aj vypracovať. Prišla jedna debata, ktorú som započula
Jeden kamarát ( Vlado) druhému kamarátovi ( Adam) hovorí : (Vlado) Aké sa ti páči dievča z Našej triedy ??? (Adam) Danielka.
(Vlado)Táto ??? Však tá je škaredá
(Vlado) Mne sa páči Katarína.
(Adam) Ale tá je poriadný kus
Na toto nikdy nezabudnem. Mám aj iné zážitky za tých 12 r. ale to by som zrejme napísala jednu celú knihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keď som sa dala ostrihať,keď som dostala jednotku z matiky,keď som stretla geška ,keď som si objednala new boty....
Absolútne krásne. Bohovské , neuveriteľné , svetové .... och.
... čerstvo pokosená tráva , slnko svieti jak trtnuté , ale to nevadí lebo súperova brána je opačným smerom.
1. polčas ... pár dobrých akcií , nevydarených ale to je vedlajšie ... užívam si to!
2. polčas .... gooooooooooooool.
Môj prvý.
Krásny.
Nezabudnuteľný
ale asi najkrajšie bolo leto 2010 vtedy som spoznala úžasného človeka, ktorému som vďačná sa toľko vecí...veľa ma toho naučil aj si život užívať, ale aj ako sa zaručene poriadne potrápiť... takže tak..
ale z čoho som bola úplne vedľa, keď som po jedenástich rokoch bola prvý krát na koncerte mojej najobľúbenejšej, najlepšej kapely
Jeden kamarát ( Vlado) druhému kamarátovi ( Adam) hovorí : (Vlado) Aké sa ti páči dievča z Našej triedy ??? (Adam) Danielka.
(Vlado)Táto ??? Však tá je škaredá
(Vlado) Mne sa páči Katarína.
(Adam) Ale tá je poriadný kus
Na toto nikdy nezabudnem. Mám aj iné zážitky za tých 12 r. ale to by som zrejme napísala jednu celú knihu