divny kazdy na kazdeho len zazeral a potom sme sli domov po troch dnoch takychto dosiel niekto (uz neviem kto) a pobehal kazdeho "cau ja som.." a potom sa to niak rozdebatovalo a rozskupinkovalo
(jedineho s ktorim som sa bavil som poznal s "priprav na primacky" takze snim som sedel)
Tak tak o niektorých som si dokonca myslel: no to bude ,ale strašný kkt potom to boli moji super kamaráti a ako som sa neskôr dozvedel aj oni o mne si to mysleli
Celkom v pohode Ale až keď som zistila že moja naj kamoška nie je so mnou v triede vtedy som začala mať divný pocit, ale potom keď som zistila že jedna kamoška so mnou chodí do triedy opadlo zo mňa všetko
omg prvy den na strednej to si predne pametam .. ako prve sme sa stretli s jednou tretiačkou,ktora nas zaucila ako to na skole chodi .. a dali sme cigu rovno pred gymplom (prečo nie slight_smile: .. a schytali sme najstarsiu triednu zo vsetkych tried,ktora nas mala aj na maturach takze srandaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(jedineho s ktorim som sa bavil som poznal s "priprav na primacky" takze snim som sedel)
..ale inak k fóru..bol taký divný no..keď tam takmer nepoznáš nikoho..potom sme sa oťukali a bolo to fayn