keďže som vždy verila v moju naj postavu ostro sledovanú mojím očkom ... SAMOZREJME (zvresknutie), že hovorím o Severovi Snapeovi, komu to ešte nedošlo , tak som čakala, že sa hodí pred úbohé dokaličené telo Harryho... Harryho Pottera, práve keď lolippopp Voldemort vyšle AVADA KEDAVRA! nestalo sa... ale nevadí
ja som čakal, že ho harryho zabije voldy a potom voldyho zabije ta ronova sestra do ktorej bol zamilovany harry../neviem meno lebo osm to necital/ a potom sa zabije aj ona zo smutku.. a herminoa a ron budu spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neviem necitala som
keďže som vždy verila v moju naj postavu ostro sledovanú mojím očkom ... SAMOZREJME (zvresknutie), že hovorím o Severovi Snapeovi, komu to ešte nedošlo , tak som čakala, že sa hodí pred úbohé dokaličené telo Harryho... Harryho Pottera, práve keď lolippopp Voldemort vyšle AVADA KEDAVRA! nestalo sa... ale nevadí
od dnes mám rada Neila! pozrite si toto
a ešte toto
áááá, benjamina franklina
to druhe je haluzne
a to tretie.......to je uz aka supa ked im zhasol svetlo (a preco nadvihli nohy, sak ich mohol obist a jak vyliezol spoza kecupu nemam slov