najviac mi chutí kamilkový, mätový a čierny (ale ten s medom a citrónom alebo s mliekom). A ešte je fasa ten ovocný, čo majú v káčku, kanvičkový vo fialovom obale, ale za krista si neviem zapamätať, čo je to za príchuť
Technicky vzaté - bylinkové "čaje" ani nie sú čaje, je to zmes bylín, len z nejakého dôvodu sme si zvykli nazývať ich čaje. Čaj je nápoj pripravený z listov čajovníka.
Btw, jednoznačne najradšej mám zelené čaje, konkrétnejšie bez príchute a sypané, nie porciované.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
tak toto je bomba
Btw, jednoznačne najradšej mám zelené čaje, konkrétnejšie bez príchute a sypané, nie porciované.
a v podstate pijem všetky druhy z bylinkových mám najradšej "ženský"
Z všelijakých akožečajových kentusov Teekanne Sweet Cherry alebo Mistral harmanček a med.
@39 ,,Železná bohyňa milosrdnosti", plačem
no ale ked uz normalny tak nejaky ovocny
ked som bol decko kazdy den som pil pigi caj
alpynus máš síce pravdu ale prečo sa ptm tieto zmesi ovocia a iných bylín nazývajú tiež čaj tak to potom neviem
Ale nie pigi alebo sypaný čaj
Nebeská brána- zelený čaj aromatizovaný
Sencha ale jedine Okumidori najsilnejšia japonská milujem šupa
A dnes som sa zaľúbila do ženšenu a ginka
ale keď tá nie je, tak marocká mäta s medom, Earl Grey Twinings, čerstvá mäta alebo potom ešte z ovocných sypaných Ľadový Medveď.
a Lapsang Souchong. ale na ten musí byť chuť.