Nevyhoda autoerotickej asfyxie je, ze ked vas pri tom niekto prichyti, mysli si o Vas, ze ste sa chceli zabit. A Vy si pritom len tak v klidecku masturbujete...
@nespiacakraska ale dosť ľudí sa pri tom naozaj aj nechtiac zabilo, tuším aj nejaký náš umelec vďaka nehode skončil obesený na kľučke od dverí. To je dosť nepríjemné potom byť objavený mŕtvy s holým vtákom v ruke
Na žiadny fetish vyslovenie nie som zaťažený. Ale páčia sa mi potetované dievčence s piercami a tunelmi ...whatever. Niečo na štýl suicidegirls(dot)com, takže ak tak vyhľadávam podobný content, ktorý je niekedy tvrdší a niekedy nie. A to, že sa mi niečo páči neznamená, že to aj praktizujem .
@kerrang ved ich je tam dost. Clovek co ma fetis na latex sa moze rad sam odievat do latexu, nato druhehp nepotrebuje, pretoze ho ukaja ten pocit byt obleceny v latexe. Zas nemusis byt na silu v centre pozornosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takto? DD
-bdsm
-foot
-latex
-som Kerrang
-iné
@hetfield urcite volal to co Till v refrene.