potrebujem ho pre známeho ktorý keď sa holí klasickým (manuálnym) strojčekom tak sa mu vyháďze tvár respektíve sa mu objavia na tvári také červené pupáky proste pod
Kamarat a od kedy sa holia strojcekmi len gayovia a bi? Preboha normalne povedz ze to chces pre seba, tieto "chcem to pre kamarata" ,"chcem to pre kamaratku" uz vsetci pozname...
Ale k teme..osobne by to aj mna zaujimalo . holil som sa strojcekom a tiez som mal podrazdenu tvar a to som si kupil myslim ze celkom kvalitny, preto ostavam pri klasickom gillet
mam 23 rokov preco by som to mal zhadzovat na niekoho keby to bolo pre mna ? ano je to pre znameho len viem aky ludia sem chodia tak nechema by ste si omne mysleli ze som nieco ako *zajkousko* ... takze vravis ze elektricke strojceky ti podrazdili pokozku este viac? ... lebo niekto vravel ze menej tak teraz fakt neviem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
odkedy ho používam myslia si že som žena
Ale k teme..osobne by to aj mna zaujimalo . holil som sa strojcekom a tiez som mal podrazdenu tvar a to som si kupil myslim ze celkom kvalitny, preto ostavam pri klasickom gillet