hmmm Doom sa mi tam vobec nehodi medzi naj filmy... no v kazdom pripade ja by som hlasoval za fotra a kuriera... hmm hmm hmmm, vlastne iba za fotra, foter > kurier
preboha take filmy...fuuuj...suhlasim s nazormi ze by to chcelo nieco s halbsim zmyslom...co tak zelena mila...americka krasa...posli to dalje a podobne??? ved to su uzasne filmy...a nie metro...jezisi ved ten film nema ani hlavu ani patu som bola max zhrozena potom ako som ho dopozerala ale ved...to je jedno
Jednoznacne Cierna macka biely kocur, Zivot je kransy, Zelena mila, Zachrante vojaka Ryana, Most pri Remagene, Motylik, a vela dalsich na ktore si teraz nespomeniem.
Dracula,Krstný otec, Nepriateľ pred bránami,Stalingrad, Pád tretej ríše, Queen of the damned, Closer,Alfie,Veľmi nebezpečne znamosti,Sid a Nancy, The Doors, Piráti karibiku...atd, vela je toho, aj zelenu milu mam rada ale nezvladam to pozerať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Osobne mám najradšej film Zúrivý býk s De Nirom...