je málo takých filmov.. samozrejme dobrý film si môžem pozrieť viac krát ale s odstupom času... ale pár krát v krátkých intervaloch som pozerala Twl.. nuž.. priznávam.. a ešte.. možno Pirátov Karibiku... Jack Sparrow je proste úžasný.. a tie hlášky
priznávam. Titanic som videla asi 15krát a vždy revem na konci ale aj ja sa musím pri niečom absolútne degradovať!!!
inak celkom často pozerám Jarmuschove veci. Stranger then paradise som videla asi 5 krát, Coffee & cigarettes už ani nepočítam (a to si niektoré scény púšťam aj samostatne), Down by law tiež minimálne 3 krát.... na to, že sú to filmy bez deja... som veľký Jarmuschov fanúšik.
aj Burtonove veci si rada pozriem viackrát. on je pre mňa taký rozprávkový Poe a to je dokonalé spojenie.
dokonca jeho Vincenta už viem aj recitovať z hlavy.
a potom rada pozerám také prkotiny oddychovkové s maminou, že dopĺňame repliky, toľkokrát sme to už videli... ako napríklad Papagáj Paulie, Stratený a nájdený a také.
Pelíšky, Obecná škola, Vesničko má středisková, všetky diely Básnikov, Zelená míľa, Synekdocha New York, Večný svit nepoškvrnenej mysle. A nepohrdnem kvalitnou animovanou tvorbou novšieho roku výroby Doby ľadové, Shrekovia, Madagaskar, Hore, Monštrá verzus votrelci
a keďže stále mám tú severskú úchylku, mám rada aj svojský severský humor a la Kurz negatívneho myslenia
@15 ????? ja som celý titanic nevidela ani raz. raz som si povedala, že ok, kuknem si teda tú pol hoďku poslednú, veď viem, ako to skončí..... revala som jak sprostá, tak som si povedala, že debilný film, a už ho nechcem vidieť nikdy viac
Príbeh z Bronxu , Nedotknuteľní , Čas probouzení , a jednoznačne filmy Quentina Tarantina : Kill Bill , Jackie Brown a filmy Jamesa Camerona a samozrejme Spielberga
Samotáři, Pelíšky, Trainspotting, všetky zbrane a pasce, Zelená míľa, PodFuck, Kill Bill, Dedictví, Forrest Gump, The Shawshank Redemption, The Prestige, Statočné srdce, American history X, Ace Ventura, Man on the moon...tak co ma teraz napadlo
filmy ktoré ma dokonale upútajú.. väčšinou sú to fantasy... realita nie je úplne pre mňa... ale keď nad tým tak premýšľam tak mám rada aj historické filmy.. skrátka filmy ktore ma chytia za srdce..
Donnie Darko, Fantóm Opery, Green Mile... She"s the man (na tom sa vkuse smejem a také ako 13 going on 30, ono to je klasická americká komédia romantická, ale videla som to už vyše 40x (nepreháňam... po 33. som to prestala rátať veľmi) a stále sa na tom smejem, také milé to je Daredevil, The Notebook... Nie všetky sú moje obľúbené, ale proste, vždy keď ide, pozriem si.
ja som decko. kreslené disney rozprávky pozerám toľko že poznám naspamäť texty. a aj iné rozprávky inak forresta gumpa som videla strašne veľa krát mám rada ten film ale zas vždy keď si ho pozriem poviem si že kniha je lepšia. a burtonovky...ale tie tak trochu zaraďujem do kategórie rozprávky. juj a ešte chicago ja si neviem pomôcť večný svit nepoškvrnenej mysle. a amelia z montmartru...kopce ďalších.
Forest Gump, Terminál, Zelená Míla,Avatar, Twilight, New Moon, Smrtonostná pasca 4, Titanic, Prcičky, Modernú Popolušku a plno ďalších, len ma to teraz nenapadne..
a čo kukam furt tak Gladiator, Kral Artuš, Královstvo Nebeské, 60 sekund a Bedari ale len ten starí kde hra Gérard Depardieu a John Malkovich ten je najlepší
Forest Gump , Titanic, Shawshank, Zelená míla, Čarovná krajina škriatkov, Pelíšky, Ladová královna, Nebezpečné známosti, Niekto sa pozerá to som už videla aj dva krát po sebe z hodinovým rozdielom , Merilin , Sam doma, Diabolská hra, Iluzionista, Butterfly effect, Detroit Rock city, Stroskotanec, Vreskot do toho som zalúbená
inak ten film Zoznámte sa Joe Black cca pred týždnom išiel na Prime, kedže Primu nemáme tak som teda fakt bola rada
a včera išiel na Markíze a čo sa stalo ? no zas som to nevidela
všetky filmy s Heathom Ledgerom,dokázala by som ich pozerať aj celý deň v kuse a bavili by ma,a ešte Ako stratiť muža za desať dní,lets dance2, a super náhradník
2.Šhanghajskí rytieri - nech si vravíte čo chcete ja ten film milujem a Owena Wilsona s ním aj ked zo zásady nenávidím blondákov
3.Let´s dance - ale len jednotku lebo Chaninga Tatuma milujem takisto.
4. Viem, že si vrah- to len preto lebo tam hrá Hill Harper- inak mimochodom on tiež hrá v CSI New York, bývalí patológ ktorý vymenil pokoj pitenvne za ruch terénu, áno je to ten černoch.
ešte som zabulda napísať že milujem Indiana Jonesa a záhadu krištálovej lebky, Česká spojka ale vo všeobecnosti milujem filmi resp aj seriáli ktoré robil Jerry Bruckhejmer lebo sú na úrovni a preto ich milujem lebo ich môžem do nekonečna pozerať lebo ma to nikdy neprestane nudiť, nie jak nejaká hovadina, ktorú si pozrem raz alebo dva krát a to len z nudi jednoducho ma ten film musí osloviť alebo aj ked´je dej akokoľvek dobrý tak to dosť aj záleží od hereckého výkonu je dosť blbé že ked= tam napchajú nejakého hollywoodskeho herca alebo herečku ktorého uznáva celý svet a pritom tá úloha mu napdne lebo sa s tou danou postavou nevie charakterovo a ani inak stotožniť takže nedávam an reči kritikov lebo aj ten film čo vychvália do neba nemusí byť podľa mňa až tak geniálny a na opak ale aj tu sa nádju výnimky takže to neni 100% ale na 95% určite. fuu konec prednásšky sorry že som sa rozpísala ale pár vetami sa to nedalo vysvetliť dúfam že to aspoň niekto pochopí a ak nie tak nevadí hlavná vec že sa v tom vyznám ja a viem čo som tým chcela povedať.
harry potter, twilight, saw, ale najcastejsie asi kukam jumanji a este nwm, mozno Tu staru treba zabit.. alebo da vinciho kod.. a este casto kukam nezvratny osud a samozrejme RRRrrr, niekto to rad blond a rozpravky ako horton, wall-e, madagaskar, nemo, karcoolka.. este mozno lets dance, piaty element, pach krvi, scary moovie, superhrdina.. a ani uz nwm, proste mam zo 30 filmov, ktore kukam dookola, kazdy den dajake a este rada kukam serialy, od nedavna som zacala kukat diely serialu Verte-neverte .. atd.
okrwm tych klasickych starych ceskych filmov a klasickych disney-oviek by to boli armageddon, bathory, teraz uz aj avatar a 2012, dennik nymfomanky ... a take ...
Rozhodnie nie tie HLUPE filmiky typu Twilight alebo ine trapne komedie. Mas rad kvalitu a ta ma neprestane bavit nikdy - Dark knight. Fight Club, Lord of the Rings, Avatar, Departed, Star Trek, Shawshank .... a este asi 10
2. Pearl Harbor (perfektne spracovanie,dojimavy dej,zapletka)
3. Avatar (umelecky zazitok,vravte si vseci co chcete)
4. Titanic (preco musi Jack zomriet?!?)
5. Pirati z Karibiku, Charlie a tovaren na cokoladu, Z pekla, Sweeney Todd.. (vacsina filmov s Johnnym Deppom)
Kym si po nas pride, P.S. I love you, Telefonna budka, American pie 3 ("cokoladovy lanyz"), Madagascar, Ice age, Telefonna budka, 96 hodin, Zabi alebo budes zabity!, Jeho fotr to je lotr (Gaylord Focker)...
Pelíšky. Samotárov. Ro(c)k Podvraťákú. Forresta. Nožnicovorukého Eda. Nekonečný príbeh. Being John Malcovich. Coffee and cigaretes. Dědictví. Control. Requiem for a dream. Príbeh o rytierovi a 10 veci, čo na tebe nenávidím. Saving Silverman a Tenacious D. Zahulíme uvidíme. Jednu ruku, čo netleská. Pár Pařmenú. Pianistu. Šiesty zmysel. A Texaský masaker motorovou pilou!
@Kolorit Keď sa to doškrkané DVDčko, čo som minulé leto nechala u Majkla na dome, reinkarnuje do nedoškrkaného a ty ku mne prídeš niekedy cez víkend...
PUSH, DOKONALI TRIK, CRESH, V JAKO VENDETA, ZIVOT JE KRASNY GLADIATOR, LASKA CEZ INTERNET, NAVRH, AS TAK MOC TA NEZERE, OKO BERIE, CISTA DUSA, JAKO MALE DETI,FUNESOVKY AKO: LAKOMEC, KRIDILKO ALEBO STEHJENKO, KAPUSTNICA, CETNIK, FANTOMAS, PITI PTI PA ATD., BONDOVKY VSETKY , DRAHY JOHN, ONCE, DOST, JONOM DEEPOM SU SKVELE FILMI AKO SPALA DIERA, COKOLADA,SWENY TOOD A INE, jAK UKARAS NEVIESTU, P.S. MILUJEM TA(ALE PO ANGLICKY A S TITULKAMI JE TO NAJKRAJSIE INAK NIE), hURA DO BASY, NEKECAJ A PADLUJ PO CESKY PO SLOVENSKY JE TO NIC MOC , ZA MREZAMI ,Rrrrrrr!,MILON DOLAR HOTEL, MILIONAR S CHATRCE, JIM CERYM SU TIES VSETKY FILMI DOBRE A STALE SA DAJU POZERAT ASPON PRE MNA VZDY SI KUKNEM A NEOHRDNEM KLAMAR KLAMAR CI MASKA, ALE MUZ NA MESIACI JE NAJLEPSI, ACE VENTURA...CI YES MEN ATD.,,,,,KASIKA AKO GLADIATOR, POSLEDNY MOHYKAN CI STATOCNE SRDCE ATD. TIE SI TIEZ RADA POZRIEM ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
A istý čas som dokola pozeral Fast and Furious Tokyo Drift
2. Clockwork Orange
3. Requiem FAD
4. A Moment To Remember
5. Trainspotting
Ale inak... asi už nič...
inak celkom často pozerám Jarmuschove veci. Stranger then paradise som videla asi 5 krát, Coffee & cigarettes už ani nepočítam (a to si niektoré scény púšťam aj samostatne), Down by law tiež minimálne 3 krát.... na to, že sú to filmy bez deja... som veľký Jarmuschov fanúšik.
aj Burtonove veci si rada pozriem viackrát. on je pre mňa taký rozprávkový Poe a to je dokonalé spojenie.
dokonca jeho Vincenta už viem aj recitovať z hlavy.
a potom rada pozerám také prkotiny oddychovkové s maminou, že dopĺňame repliky, toľkokrát sme to už videli... ako napríklad Papagáj Paulie, Stratený a nájdený a také.
a keďže stále mám tú severskú úchylku, mám rada aj svojský severský humor a la Kurz negatívneho myslenia
A potom asi Trainspotting, Samotari.. a vlastne je ich celkom dost. Aj Polanskeho The Tenant
Zelená miľa
Útek z väznice Shawshank
Armagedon
Pelíšky
Obecná škola
Mrázik
Pretty Woman
.
.
.
.
.
- Catch me, If you can
- Forrest Gump
- Rainman
- Dirty Dancing
- Kill Bill
- The devil wears prada
ale môjho brata neprekonáte keď sa nudí, kukne si aj 10krát za sebou Mr & Mrs Smith alebo Assassins
1. Into the wild... nádherný film, úžasné zábery, myšlienka, herecké výkony... skvelé,
2. Avatar... nech si kazdy vravi co chce, pre mna perfektne spracovanie a aj umeelcky zazitok
3. Die Welle... opäť veľmi silný film
4. LOTR... všetky diely
5. 47 stupnov fahrenheita ... starší film, odporúčam
6. Pelíšky
... a veľa, veľa ďalších, na ktoré som istotne zabudla.
inak ten film Zoznámte sa Joe Black cca pred týždnom išiel na Prime, kedže Primu nemáme tak som teda fakt bola rada
a včera išiel na Markíze a čo sa stalo ? no zas som to nevidela
kde je Shrek?!
kedysi este 101 dalmatincov..........davno............teraz uz len 102.........
X-men 1, Stary Batman.........atd.
Transformers 2
Me, Myself and Irene
2.Šhanghajskí rytieri - nech si vravíte čo chcete ja ten film milujem a Owena Wilsona s ním aj ked zo zásady nenávidím blondákov
3.Let´s dance - ale len jednotku lebo Chaninga Tatuma milujem takisto.
4. Viem, že si vrah- to len preto lebo tam hrá Hill Harper- inak mimochodom on tiež hrá v CSI New York, bývalí patológ ktorý vymenil pokoj pitenvne za ruch terénu, áno je to ten černoch.
2. Avatar
3. Star Trek
4. Všetky od Burtona.
2. Pearl Harbor (perfektne spracovanie,dojimavy dej,zapletka)
3. Avatar (umelecky zazitok,vravte si vseci co chcete)
4. Titanic (preco musi Jack zomriet?!?)
5. Pirati z Karibiku, Charlie a tovaren na cokoladu, Z pekla, Sweeney Todd.. (vacsina filmov s Johnnym Deppom)
Kym si po nas pride, P.S. I love you, Telefonna budka, American pie 3 ("cokoladovy lanyz"), Madagascar, Ice age, Telefonna budka, 96 hodin, Zabi alebo budes zabity!, Jeho fotr to je lotr (Gaylord Focker)...
1. Zelená míľa
2. Sweeney Todd
3. Lemony Snickets
4. Kronika rodu Spiderwickovcov
5. Cesta do fantázie
6. Pianista
7. Prestíž (The Prestige)
8. Moulin Rouge
9. Mŕtva nevesta
10. Pošli to ďalej
Ale je ich omnoho viac, napadla ma teraz akurát nezabudnuteľná jedenástka alias Amélia z Montmartru a tucet doplním predsa len filmom Once...
ale naposledy ma chytila mánia SAW tak som 5 dní po sebe pozeral všetkých 6 častí každý deň