Aky film v poslednej dobe si si pozrel/la a co ta zaujal a as tak ze si ho rad/da pozries znova..............
ja vcera sweny tood .....as teras som ho videla , strasne dlho som si ho chcela pozriet ale iba teras sa mi podarilo konecne ho zohnat no a mam s neho as zimobriavky je perfektny ................a vy?
Aj keď som ho videla dávno, vlastne to bolo tesne po premiére na SR, ale tak ozaj úžasný....takže súhlasím, aj ked to nebol film, čo som videla niekedy v poslednej dobe...nevadí
Neviem, no dneska som si tak na 10 minút znova prebehol Chldren of Men. Videl som to dávnejšie a páčilo sa mi to, no teraz som si to pozrel skôr kvôli jednej jedinej scéne, kde 4 minúty nie je jediný strih - tá scéna je jedna z najlepších, aké som kedy videl
Dokonalý trik tiež odporúčam ---- neskutočný film .....ale takisto INCEPTION-počiatok .....a PREKLIATY OSTROV ---- tak dokonalé filmy aké som za svoju existenciu ešte nevidela ... inception som si pozrela v priebehu týždňa 5krát ..... ale je to novinka ...takže jasné že titulky -.--- + kino kvalita
Dokonaly trik som videla perfektny aj prekliaty ostrov tiez dobry film pociatok som o nom pocula a chcela by som si ho pozriet ... anieco podobne ako dokonaly trik je Iluzionista este lepsi odporucam ak ste nevideli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A, Shutter Island.
Aj keď som ho videla dávno, vlastne to bolo tesne po premiére na SR, ale tak ozaj úžasný....takže súhlasím, aj ked to nebol film, čo som videla niekedy v poslednej dobe...nevadí
Norimberský proces (Marlene Dietrich)
Slávici v klietke (Jean-Baptiste Maunier)
Modlitby za Bobbyho (Sigourney Weaver)
Prelomiť vlny (Emily Watson)