tento ak este zozenies niekde mal by byt do 140€ a je to asi najlepsie co mozes v tej cene zohnat » www.najnakup.sk/Porovnaj_digita... ked si aj precitas hodnotenie tak vlastne ziadne minus ani nema okrem prkotiny ako knizka v slov. jazyku. ale je v SJ na CD. k tomu ked si das 2700vky nabijatelne baterie mozes fotit aj takmer cely den na jedno nabitie s bleskom.aj viac. ja som ho este nikdy nedokazal vystavit za jeden den a to som za den dal pri vyletoch aj viac ako 500fotiek.samozrejme nie vsetky s bleskom iba cast. no co sa tyka kvality fotiek tak v tej cene super jednoznacne. ked lepsie tak potom znacne viac penazi a zrkadlovku. hentie krpate kadejake vreckove kompakty to su hovadiny na momentovky nie na fotenie prirody, objektov a lepsie foto. to je tak na ozran party kde potrebujes zachytit par momentov a je ti jedno aku vyslednu kvalitu ta fotka bude mat.
tak ti poviem, že medzi kompaktami je to viac menej jedno aký si kúpiš. Ja by som skôr išla do Nikonu S 8000 ten fotí ozaj pekne na nete je aj okolo 190€, myslím že tých pár eur navyše neolutuješ
ano ma aj panoramu s moznostou nastavenie z kolkych fotografii sa ma skladat. ci 2 alebo 3 , teraz nepamatam presne ale 4 tusim nie. netusim ako je to s predajom toho modelu teraz. ja som ho pomahal vyberat frajerke pred necelym rokom a kupila ho v mall.sk za necelych 150€. potom siel cenou dole niekde medzi 130-140€. a ten fotak za tu cenu fakt parada. a hlavne ze ma malu spotrebu. co poznam znamych co maju fotaky na tento styl tak niektorym nestacia baterie na pol dna. a mne sa ho nepodarilo vyslahat nikdy za den.
@pamiselo to vyzera ako novsia verzia toho co som poslal s vylepseniami. trosku vacsie rozlisenie, hd video, hdmi pripojenie. vyzera to slusne a za 132 by mohlo byt dobre. ak mas moznost niekde vyskusat ako foti atd tak odskusaj. parametrovo je fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak pradte alebo dáky iný pridajte
a ten fotoaparát FUJIFILM FinePix S1800 má aj funkciu panoráma ?