teraz mám nejaký zadarmo k paušálu od Telekomu, ale iba 100MB (potom platené)... mne to bohate stačí, keď som von nemám prístup k žiadnej wifi sieti a potrebujem niečo pozrieť... tých 100MB mi na toto úplne stačí - nebudem predsa sťahovať hry cez mobil, alebo niečo také, to považujem za zbytočnosť
teraz mám na deň za 50c ...
ale keď si dobijem kredit tak idem na ten čo ty...
inak @murcatko ak mám nulový kredit, dobije mi normálne kredit či ma to oklame a nedobije mi? vieš jak telekom klame ... si spokojný s rýchlosťou? používaš ho v 2G abo v 3G sieti?
inak som mal 1GB od o2 za 8e..tak preto chcem odskúšať telekom
@murcatko ja som zvykol z Orangeu, prvý krát 2€, potom je už 1,80€
Na týždeň sú tam dáta 150 MB (pri mesačnom znižuju rýchlosť po týždni od minutia dát alebo vôbec)
Z dôvodu, že ten internet je fakt potom pomalý mi po týždni nabehne nový balík a s tým aj nové dáta, takže mám nonstop rýchly internet s rýchlosťou 14mbps /podľa speedtest/ za 7,4€ na mesiac (približne).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak - SURF1 ZAP (0,50€ na deň bez datového obmedzenia)
ale keď si dobijem kredit tak idem na ten čo ty...
inak @murcatko ak mám nulový kredit, dobije mi normálne kredit či ma to oklame a nedobije mi? vieš jak telekom klame ... si spokojný s rýchlosťou? používaš ho v 2G abo v 3G sieti?
inak som mal 1GB od o2 za 8e..tak preto chcem odskúšať telekom
100mb s normálnou rýchlosťou, potom s obmedzenou, pričom rozdiel v rýchlosti nijako nepociťujem, čiže za 3e to beriem ako neobmedzený
skola - tesco mobile, 50 centov na den; ale len niekedy
Na týždeň sú tam dáta 150 MB (pri mesačnom znižuju rýchlosť po týždni od minutia dát alebo vôbec)
Z dôvodu, že ten internet je fakt potom pomalý mi po týždni nabehne nový balík a s tým aj nové dáta, takže mám nonstop rýchly internet s rýchlosťou 14mbps /podľa speedtest/ za 7,4€ na mesiac (približne).