Firefox ma sklamal, som myslel ze najnovsia verzia 3.5 bude rychla tak ako ked bola este len alpha, ale velke hovno. Na facebook kde je samy javascript + pri 30 otvorenych taboch zdochne po par hodinach.
Opera 9.64 pre zmenu na facebooku ani poriadne nebezi, som myslel, ze za tych 10 rokov spravia konecne poriadnu podporu javacsriptu, ale akosi im to nejde. Hlavne, ze stracaju cas s Acid testami, a v praxi je ich browser uplne nepouzitelny.
IE8 na windows 7micke je naozaj rychly (odhliadnuc od toho, ze trosku dlhsie otvara taby). Ma konecne poriadne renderovacie jadro a vacsinu veci zvlada velmi dobre. Sice ma nizke vysledky acid testov, ale ako som spomenul opera ma 100% ale v realy jej to moc nejde..
Mam nainstalovany aj safari (tusim 4ku) a tam mi vadi len tolko, ze startuje strasne dlho, ale to asi ako vsetky apple programy (itunes, quicktime a ja neviem este ake iProgramy) pod windowsom.
pouzival som Google Chrome ale uz ma to prestalo bavit, aj ked bol bajecny! Precital som si reklamu na Mozillu Firefox 3.5 a nejako ma to dostalo ale na chrome nema!
Operu 10 BETA 1 - beží úplne perfektne nemôžem si vynachváliť inovácie oproti deviatkovej verzii. Vynikajúci nástroj Opera Dragonfly... A to ,že na Opere nejde facebook nie je len jej chyba, ale hlavne facebooku, ktorý také niečo ako optimalizácia vôbec nepozná a za zmienku stojí, že po jednej zmene na FB nešlo viacero prehliadačov...
@28 nevies vobec o com rozpravas. Opera ma uz od svojho vzniku problem s javascriptom. Btw zvlastne ze facebook ide na ff, chrome, safari, dokonca aj na IE 6 bez problemov. Nie je to o optimalizacii ale o dodrziavany standardov, a javascript standardy opere nic nehovoria. Pouzival som ju od roku 1999 (ked vacsina slovakov este ani internet nemala) a vzdy mala s javascriptom velke problemy, ako po renderovacej stranke, tak aj po tej vykonnostnej.
S vykonom je na tom uz velmi dobre, ale so spracovanim ma stale problemy na facebooku aj mimo neho. Otvor si s nou facebook, a chod do news feed-u. Skus si zmazat nejaky feed a uvidis co to spravi a to nie je jediny problem.
Presla som na Chrome pretoze moja mila opera strajkuje uz nejaky cas. Stvalo ma, ze nesli niektore veci na facebooku, ale to sa dalo prezit... Ale to ze mi kazdy den vyhodi ze je chyba s nejakym suborom a ze mam spustit check disc a cakat, to uz naserie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Opera
Safari
Google Chrome
Konqueror
Internet Explorer
všetky okrem Konqueror-u mám lebo to je linuxový prehliadač ale používam výhradne FF
Firefox ma sklamal, som myslel ze najnovsia verzia 3.5 bude rychla tak ako ked bola este len alpha, ale velke hovno. Na facebook kde je samy javascript + pri 30 otvorenych taboch zdochne po par hodinach.
Opera 9.64 pre zmenu na facebooku ani poriadne nebezi, som myslel, ze za tych 10 rokov spravia konecne poriadnu podporu javacsriptu, ale akosi im to nejde. Hlavne, ze stracaju cas s Acid testami, a v praxi je ich browser uplne nepouzitelny.
IE8 na windows 7micke je naozaj rychly (odhliadnuc od toho, ze trosku dlhsie otvara taby). Ma konecne poriadne renderovacie jadro a vacsinu veci zvlada velmi dobre. Sice ma nizke vysledky acid testov, ale ako som spomenul opera ma 100% ale v realy jej to moc nejde..
Mam nainstalovany aj safari (tusim 4ku) a tam mi vadi len tolko, ze startuje strasne dlho, ale to asi ako vsetky apple programy (itunes, quicktime a ja neviem este ake iProgramy) pod windowsom.
a o 12 dni zacnem pouzivat safari v macu
vynimocne operu 10 alebo nejaku predhistoricku obhoratu lisku...2.0 alpha mozno...
S vykonom je na tom uz velmi dobre, ale so spracovanim ma stale problemy na facebooku aj mimo neho. Otvor si s nou facebook, a chod do news feed-u. Skus si zmazat nejaky feed a uvidis co to spravi a to nie je jediny problem.