viem, ze malokto bude suhlasit, ale to je vasa chyba
podla mna je vhodne zacat chodit s niekym tak 2-3 roky predtym, ako bude clovek pripraveny sa zosobasit, teda v sucasnosti vo vacsine pripadov po dvadsiatke. totiz vychadzam z toho, ze chodenie sluzi na to, aby sme zistili, ci je ten druhy clovek taky, ze s nim budem chciet stravit cely zivot. teda riesit to privelmi zavcasu je zbytocne, lebo ak to aj bude ten clovek, je to potom zbytocne dlhe chodenie, podla mna je neziaduce chodit spolu viac ako tri roky.
@5 nato aby si zistil ci je clovšk ten pravy,mas pripravnu fazu. Budte kamarati,stretavajte sa ,zabavajte,smejte... ale len taka otukavacka a ak potom zistis ze tento clovek ti zato stoji,tak do toho chod.
Nepochopim vztah po tyzdni co sa dvaja spoznaju... potom to aj tak dopadne.
V podstatena vztah je treba dozriet,tak ako povedal holy, proste nemoze chodit 20 rocny Vysokoskolak,co uz ma uz sa nabazil chlastu,party s 15 rocnou babenkou,ktora tieto veci este len spoznava...
u mňa osobne je ideálny vek 17...vtedy som mala prvý naozaj vážny vzťah na ktorý som bola pripravená...tie "vzťahy" 15 ročných ktoré trvajú pár týždňov alebo mesiacov a hneď po ukončení jedného "vzťahu" ("z lásky ") si nájdu nového partnera sa ani nemožu brať vážne...poznám vela takých v mojom okolí a len sa nad nimi usmievam
@9 reagoval som na toto.
"totiz vychadzam z toho, ze chodenie sluzi na to, aby sme zistili, ci je ten druhy clovek taky, ze s nim budem chciet stravit cely zivot. teda riesit to privelmi zavcasu je zbytocne, lebo ak to aj bude ten clovek, je to potom zbytocne dlhe chodenie"
snazil si sa naznacit,ze prave vo ,,vztahu,, maju ludia cas sa spoznat...ja som nesuhlasil a oponoval som tym,ze spoznat sa maju este predtym ako don vstupia a uvedomia si rizika a veci ktorych sa vzdavaju...
@small_angel aha, uz rozumiem. v tom pripade ale si ma nepochopil spravne (mozno som to nezrozumitelne napisal). Suhlasim totiz s tebou, tiez povazujem za hlupost zacat s niekym chodit bez toho, aby som ho uz predtym poznal. akurat ze otazka bola o chodeni, tak som povedal moj nazor na to, na vyber partnera som sa uz nezameriaval, samozrejme to je tiez klucova vec. Ale kazdopadne to, ci je clovek "ten pravy" na cely zivot nezistis (podla mna), ak s nim nechodis. Druha vec je, ze ked s niekym chodis, mal by to byt "ten pravy" aspon na chodenie
Cize vlastne mame asi ten isty nazor
myslim ze clovek pod 15 to neberie ao vztah...berie to skor ako zabavu alebo zabijanie nudy...ci jednoducho len argument pred spoluziakmi...samozrejme ze je to individualne niekto nie je na vztah pripraveny ani dlhoo po 15 takze zalezi od cloveka...ale pred 15 je to len detska zvedavost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
podla mna je vhodne zacat chodit s niekym tak 2-3 roky predtym, ako bude clovek pripraveny sa zosobasit, teda v sucasnosti vo vacsine pripadov po dvadsiatke. totiz vychadzam z toho, ze chodenie sluzi na to, aby sme zistili, ci je ten druhy clovek taky, ze s nim budem chciet stravit cely zivot. teda riesit to privelmi zavcasu je zbytocne, lebo ak to aj bude ten clovek, je to potom zbytocne dlhe chodenie, podla mna je neziaduce chodit spolu viac ako tri roky.
Nepochopim vztah po tyzdni co sa dvaja spoznaju... potom to aj tak dopadne.
V podstatena vztah je treba dozriet,tak ako povedal holy, proste nemoze chodit 20 rocny Vysokoskolak,co uz ma uz sa nabazil chlastu,party s 15 rocnou babenkou,ktora tieto veci este len spoznava...
"totiz vychadzam z toho, ze chodenie sluzi na to, aby sme zistili, ci je ten druhy clovek taky, ze s nim budem chciet stravit cely zivot. teda riesit to privelmi zavcasu je zbytocne, lebo ak to aj bude ten clovek, je to potom zbytocne dlhe chodenie"
snazil si sa naznacit,ze prave vo ,,vztahu,, maju ludia cas sa spoznat...ja som nesuhlasil a oponoval som tym,ze spoznat sa maju este predtym ako don vstupia a uvedomia si rizika a veci ktorych sa vzdavaju...
Cize vlastne mame asi ten isty nazor