je to podľa mňa úplne jedno a čisto otázka zvyku, jediné čo mi na tom vadí je to že sú dva spôsoby, takže často nie je dosť dobre jasné ktorý je v danej chvíli použitý.
@midnight súhlasím, ono je to v podstate jedno, keďže sa obe dajú vyjadriť číselnou hodnotou a tak isto ma štve napr že okrem metrického systému sú aj iné systémy a tiež sa to pletie
@hoppercar teda... mne sa metrický a imperiálny systém jednotiek nepletie, pretože tam jaksi... keď máš uvedené jednotky tak vieš na čom si, narozdiel od dvoch rôznych pomenovaní kvantít
ja som o tom donedávna ešte nevedel...v jednom článku písanom po anglicky bolo vkuse že 7 billions of people a ja nervy, že čo sú to za redaktori, ešte som to aj nasrato napísal do diskusie Dosť som sa čudoval prečo mám 1000- a nadávky v komentároch potom som si to až kukol a išiel som sa zakopať do záhrady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale toto majú podla mna lešpie ako my..
napr.
súhlasím. aj s @1 aj s @6