@baska2010 strašne ma štve, keď ľudia pchajú do názvu Pirátov to debilné Z, keďže v origináli je to Pirates OF THE Caribbean a nie Pirates FROM Caribbean - a teda Piráti Karibiku
Sherlock sa mi už ani prvý film sa mi nepáčil, to ani nie je pravý sherlock holmes veď on sa tak nespráva, pozrite si radšej psa baskervilského tam je to ono. A neviem sa rozhodnúť, až tak som nebola očarená z tejto časti Pottera a nebola som spokojná ani s touto časťou Pirátov, bez keiri a orlanda to už nebolo ono.
@3mm záleží od tvojho vkusu...celý film je taký poetický, takmer bez slov...a tie časti opisujúce prírodu sú fakt nudné...ale tie kľudne preskoč a o nič neprídeš....ale je to film s najlepšou myšlienkou ktorý za posledných pár rokov natočili (ak ho pochopíš)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a take ze Warrior je kde?
Ani jeden.
@baska2010 strašne ma štve, keď ľudia pchajú do názvu Pirátov to debilné Z, keďže v origináli je to Pirates OF THE Caribbean a nie Pirates FROM Caribbean - a teda Piráti Karibiku
@vladqog mne sa z tychto moznosti lubia aj ine filmy a chyba mi tu napr. Vymedzeny cas
toto ma pobavilo
ale ona si nemysli, ze som hlupa, ale glupá - to je asi nejaky vidlacky slang myslim
všetci sa rituálne zavraždite doradu!