Čaute, aký notebook je podľa vás parametrovo najlepší do 500 €. Jednoducho, ak by vám dal niekto otázku: "Ak by ste si mohol kúpiť notebook do 500 €, aký by to bol?". Pozerám stále na rôzne stránky, len je všetkého veľa a neviem, ktorý je TOP do 500 €.Dík
Tak v prvom rade ak by si našiel nejaký s 8GB RAM, 4-jadrový procesor 2,5GHz a grafikou aspon GTX 950, tak máš vyhraté, ale v tej cene ťažko... Minule som ti radil, zarob si 200 viac a kúp poriadny.
pisem to vzdy. Je jedno o aku znacku sa jedna pretoze sučiastky su vsetky aj tak rovnake a pochadzaju z Ciny. Jedine Apple ma svoje vlastne suciastky. Takze ci mas Asus, Lenovo, HP, Acer atd je jedno....Ludia len pozeraju len nato aka je znacka, ale neuvedomuju si ze notebook funguje na zaklade toho ake su tam suciastky, nie aka je tam znacka.
Nie su vsetky suciastky rovnake. Aj medzi nimi existuje urcite rozlisenie. Existuju lacne suciastky a existuju superlacne suciastky, ktore sice disponuju rovnakymi zakladnymi parametrami, ale rozdielnym vykonom a trvanlivostou. A slovo Cina ma dnes uplne iny vyznam, ako napr. za Komunistov. Dnes ma Cina Vesmirny program. Ale stale su to dobri obchodnici.
Ako priklad: RAM - existuju lacne verzie a menej kvalitne a existuju drahsie, ale kvalitnejsie. Hoci parametrami (zakladnymi) vyzeraju uplne rovnocenne, v praxi to ale vobec neplati. Znacka znamena, ze si vyberaju. Potom ide o kontrolu kvality. Niektore znacky to maju pod kontrolou, ine sa vyhovaraju Polarnu ziaru. Nie je to jedno. Nic nie je jedno. Absolutne vobec nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ako priklad: RAM - existuju lacne verzie a menej kvalitne a existuju drahsie, ale kvalitnejsie. Hoci parametrami (zakladnymi) vyzeraju uplne rovnocenne, v praxi to ale vobec neplati. Znacka znamena, ze si vyberaju. Potom ide o kontrolu kvality. Niektore znacky to maju pod kontrolou, ine sa vyhovaraju Polarnu ziaru. Nie je to jedno. Nic nie je jedno. Absolutne vobec nic.