tazko povedat v poslednom case som mozno trochu viac ustipacny lebo som dost nevyspaty posledne tyzdne a v strese cize nevylucujem... jasne ze to bol vtip, ocividne @moouselet
aký je rozdiel medzi rozprávaním sa spolu a chodením spolu? keď sa obaja rozhodnete že ste už vo vzťahu tak si to slovne poviete, nie? rovkano s kamarátstvom. Alebo ak nie to tak bozkávanie/sex/whatever.
Uz ani neviem. Niekedy som si myslel, ze kamaratka je dievca, s ktorym si dobre pokecam, mame nieco spolocne, ale nie su ziadne intimnosti medzi nami. A vztah je to iste + intimnosti a planovanie budcnosti apod.
Lenze dnes mam pocit, ze jedine zeny, ktorym na mne realne zalezalo a mali sme nejake kamaratsvo boli tie, kde boli aj intimnosti. Vlastne nic take ako kamaratka neexistuje, je to len dalsia zenska, s ktorou spim, ale az tak ma nebere a neviem si predstavit s nou vazny vztah. A asexualna kamaratka nie je vobec kamaratka, ale iba nejaka znama, s ktorou sa maximalne stretnem v partii, ale nie je nic medzi nami, co by nas spojovalo.
Proste neverim na asexualne, nevinne kamaratsvo medzi muzom a zenou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked das facku kamoske tak na druhy den ti pride dolamat nohu jej brat s otcom
ibazeby som bol bitkar @warble
Vzťah je to, čo by som s ňou chcel mať
Frajer by rad
Kamarat by tiez rad
Obom sa neda vyhoviet
preto srat na oboch
A mat len kamaratky
Lenze dnes mam pocit, ze jedine zeny, ktorym na mne realne zalezalo a mali sme nejake kamaratsvo boli tie, kde boli aj intimnosti. Vlastne nic take ako kamaratka neexistuje, je to len dalsia zenska, s ktorou spim, ale az tak ma nebere a neviem si predstavit s nou vazny vztah. A asexualna kamaratka nie je vobec kamaratka, ale iba nejaka znama, s ktorou sa maximalne stretnem v partii, ale nie je nic medzi nami, co by nas spojovalo.
Proste neverim na asexualne, nevinne kamaratsvo medzi muzom a zenou.