ja poznám partiu v ktorej je požehnane ľudí a títo sa fakt je*bu medzi sebou... My to voláme "psie vzťahy" každý s každým.. A aký názor na toto? Žiaden - je mi to úplne a absolútne jedno
tiež sa mi nepáči akým spôsobom o tom hovoríš...ale keď to niektorým tak vyhovouje tak nech,mňa sa to netýka len si neviem potom predstaviť ich budúce vzťahy..
poznám a ešte sa sami seba označujú ako friends with benefits. ale čo ja viem, mne by to asi bolo divné. ale zase ako tu už nikto povedal, tak furt lepšie s kamarátom ako s niekoľko hodinovou známosťou.
Pod 18 rokov,by tu slečinky písat nemali...Co oni vedia...namiesto toho aby ste sa s babikami hrali tak sa hrate s penisami...
Kamaratsky sex neexistuje...bud budes mat partnersky vstah,milenecky,pracovný...ale nikdy nie kamaratsky to si z akeho slovnika draha vyhrabala???Vyber si draha: 1.BUD BUDES LEN SULOZIT ALEBO 2,SA BUDETE LEN KAMARATIT-BEZ SULOZE..
Radsej sa spytaj mami ta ti to rucne a strucne vysvetli riadnou fackou za uchom...co mate co sulozit v takom mladom veku !!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a situácia pri sexe : a nevieš kde bol Jano včera? Tuším s Janou. Ale, aj tí?
ale co narobim... uz onedlho ** ******* ***** **** ****** ** ****.
Kamaratsky sex neexistuje...bud budes mat partnersky vstah,milenecky,pracovný...ale nikdy nie kamaratsky to si z akeho slovnika draha vyhrabala???Vyber si draha: 1.BUD BUDES LEN SULOZIT ALEBO 2,SA BUDETE LEN KAMARATIT-BEZ SULOZE..
Radsej sa spytaj mami ta ti to rucne a strucne vysvetli riadnou fackou za uchom...co mate co sulozit v takom mladom veku !!!!!!