Napíšte názov svojho najobľubenejľieho filmu .. ak je ich viac , tak napíšte viac. Môžte napísať aj prečo sa vám ten film tak strašne páči, možno si ho veľa ľudí kvôli vám pozrie
@barky Nechodím na Birdz dlho a nemám preštudované všetky fóra ako ty Nerieš či sa fórum opakuje ... takéto fórum som nenašla na posledných stranách, a zaujííma ma vkus iných ľudí.Je tu milión fór , ktoré sa opakujú, za to ideš všetkých zrušiť ? Mal si sem napísať názov filmu alebo to neriešiť.
@dooominika Star Wars, Harry Potter, Pán prsteňov/Hobbit, Van Helsing, Trója, Gladiátor, SAW, Kocka, Hostel, Hory majú oči, Rýchlo a zbesilo, a ptm také od 18+ atď......a prečo???? No tak v tom prvom je to asi preto, lebo som tak trošku zaťažený na sci - fi (SW považujem za sci - fi ) a fantasy, ptm historické si rád pozriem, krváky, kde sú rýchle autá a ptm ešte pekné ženy.....if you know what I mean
Btw. nepozná niekto film, kde by boli tieto veci skombinované do jedného???
Titanic je môj najobľúbenejší ktorý môžem pozerať dokola a stále ako poprvýkrát.
ďalej : čarovná krajina škriatkov, zelená míla, Iluzionista, Vykúpenie z väznice Shawshank, Hra, Matrix, Hrbáč La Gardére, Butterfly effect, Harry Potter, Filmy s Van Dammom, Pán Prsteňov a potom všakovaké horory, ale tieto sú top.
@momoglamorous no katechétku a kaplana sme mali ale nie Exorcistu ako ten horor, ze Vymitac ďábla , ale V moci diabla: Exorcizmus Emily Rose, dobry film, ale tiez strašidelny
Fight club a The Untouchables ale fight club je podla mna jeden z najlepsich filmov vsetkych cias ... mam rada filmy , ktore ked skoncia mam chut vidiet znova a potom zase pozerat na obrazovku ako teľa vymlete s tym ze" woow, to co bolo?"
tych filmov by bolo viac, ale na tenku spicu top dam Cloverfield, v spravnej atmosfere (bluray, velka obrazovka, kvalitne DTS audio) je ten film pre mna neprekonatelna jednohubka
@sacrifice to ma pokracovanie? ako je mozne, ze mi to uslo...ved ten film je pomaly moja autobiografia, ja som tiez mala chut vystrielat cely gympel az na 6 ludi tam
Ja neviem. Minule som videla strašne dobrý film (a to bol natočený podľa knihy, čo som čítala a mala rada!), ale nebola by som ho asi schopná len tak pozrieť znova, takže ho asi nemôžem dať na zoznam, či?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
páči sa mi preto lebo sa tam aj tak nájde demencia a producent je perex
Btw. nepozná niekto film, kde by boli tieto veci skombinované do jedného???
Trója
Temný rytier
..hej a po včerajšku Janko a Marienka-lovci čarodejníc
ale aby sa nepovedalo okonalý trik , Kým si po nás príde , Dark Knight Rises , Inception , Blood Diamond
@7 aky don juan!!
» www.csfd.cz/film/298234-bid...
ďalej : čarovná krajina škriatkov, zelená míla, Iluzionista, Vykúpenie z väznice Shawshank, Hra, Matrix, Hrbáč La Gardére, Butterfly effect, Harry Potter, Filmy s Van Dammom, Pán Prsteňov a potom všakovaké horory, ale tieto sú top.
@dooominika moje srdcovky sú It's a kind of funny story, Crazy stupid love, Constantine, P.S.: I love you, a Scott Pilgrim
Všetky odporúčam
A ľúbim aj X-manov, Avengers, a Piráti z karibiku
je to dokonalé spojenie vojnového filmu s jemnou romantikou. proste jednička
a nič ma tak nevie dojať k slzám ako toto
a este
hlavne ze som este pred rokom vyrukovala ako nemam rada fantasy, but life is a change
The Mission
Crouching Tiger, Hidden Dragon
Dersu Uzala
Ben-Hur
teraz pocitovo tieto no vedel by som tu napísať ešte ďalších 7 filmov