momentálne u mňa vyhrala The Village, The Eagle, navždy budem milovať a ctiť Wuthering Heights 1992 , Amélie z M.,... a vlastne všetko kde hral Ralph Fiennes. A ešte občanský průkaz.
harry potter, rad nešťastných príhod, addams family, ludia z predmestia, dom za všetky peniaze, fantozzi, silent hill, návrat do budúcnosti,beetlejuice,ospalá diera,....a kopa dalších ale najobľúbenejší jeden neviem povedať
V prvom rade to je Eternal Sunshine of the Spotless Mind..pak Donnie Darko, Water for Elephants,A walk to remember, Remember Me,500 days of summer,Dear John,Runaways
@neith74 lenže ja to mám asi zakódované, že pravopis proste musí byť....ma ide roztrhnúť keď vidím úplne očividné chyby...a o to viac ma štve, keď niekde urobím chybu práve ja
@kaysullivana7x Veď aj mňa A ja niekoľko rokov automaticky stláčam shift. Bodky sem tam zabúdam, ale aj za to ma ide niekedy roztrhať.. A tiež mám alergiu na úplne trápne chyby, ktoré by si všimlo aj decko na základke v trečom ročníku, kde berú tvrdé a mäkké spoluhlásky. To je základ ktorý strašne veľa mladých ľudí akosi obišlo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
alebo napr. A walk to remember sa mi veľmi páčil.
alebo S.W.A.T jednotka rychlého nasazení , nepriateľ ped bránami
relly smrti 1 , sherlock homes, seria pach krvi, vlastne vsetky lepsie horory a film s myslienkou napr reqien for dream ............
..kvak..
pochybujem, ze niekedy niekto prekona tento film..
Shawshank Redemption
Se7en
Black Swan
Shutter Island
a potom veľa ďalších, ale pelíšky sú klasika.
co ake kvak ?
..kvak..
ešte ak tie staršie s Monkom, tam sa človek aspoň zasmeje .......filip