@chillout No ved to je samozrejmé .. Aspon v kategorii HUMOR. V inych kategoriach pochopitelne nie tak celkom (teda aj to MOHLO mozno byt, keby Shrekovi nepoblaznila hlavu ta princezna - Fiona, pff...)
...Ale zaujímavé je, že oni vlastne ani neboli tak celkom pár (a ani hlavné postavy filmu). Za celý film si povedali dokopy zhruba 3 slová a mali maximálne dva-tri očné kontakty... Nenašla som dokonca ani žiadnu spoločnú fotku (ak nerátam fan-made).
Ale rozhodne to medzi nimi vo filme nebola nuda! Všetky tie emócie z neuskutočneného vzťahu sú podľa mňa priam dokonale(!) vypovedané v jedinom pohľade na tej skale predtým, ako... (No ale nebudem tu predsa spoilerovať)...
A ešte prihodím nejakú tú pikošku: ...Niekde som čítala, že nedostatočný počet scén medzi Uncasom a Alice nebol plánovaný. Vraj matke tej herečky sa nepáčilo, že by mala jej neplnoletá dcéra vo fime všelijaké také scény... Tak nakoniec väčšinu z nich povystrihovali...
neslo mi dat fotku a netusim ako ste to dali vy ostatny asi som mantak ......... no takze urcite s filmu V jako vendeta ktory som videla asi 10 krat a to yave a V
dalej sa pripajam k P.S. Love you, fantom opery,
a urcite zo serialu doctor who rous a doktor potom drahy john a este by sa naslo:............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
hah
títo
a ešte títo z The Village
@lilnicole
lebo takýto chalan snáď ani neexistuje
...Ale zaujímavé je, že oni vlastne ani neboli tak celkom pár (a ani hlavné postavy filmu). Za celý film si povedali dokopy zhruba 3 slová a mali maximálne dva-tri očné kontakty... Nenašla som dokonca ani žiadnu spoločnú fotku (ak nerátam fan-made).
Ale rozhodne to medzi nimi vo filme nebola nuda! Všetky tie emócie z neuskutočneného vzťahu sú podľa mňa priam dokonale(!) vypovedané v jedinom pohľade na tej skale predtým, ako... (No ale nebudem tu predsa spoilerovať)...
A ešte prihodím nejakú tú pikošku: ...Niekde som čítala, že nedostatočný počet scén medzi Uncasom a Alice nebol plánovaný. Vraj matke tej herečky sa nepáčilo, že by mala jej neplnoletá dcéra vo fime všelijaké také scény... Tak nakoniec väčšinu z nich povystrihovali...
Takže tak.
» www.hotflick.net/pictures/big/99...
a ešte Ted (Josh Radnor) & Robin (Cobie Smulders)
Manny a Ellie, jednoznačne
Julien a Sophie
dalej sa pripajam k P.S. Love you, fantom opery,
a urcite zo serialu doctor who rous a doktor potom drahy john a este by sa naslo:............
ale určite by som pridala Jacka a Rose♥