podla mna je to hlupost. zamilovat sa do niekoho, s kym som nikdy nebola? na internete ten clovek moze byt a vo vacsine pripadov aj je (aspon trochu) iny, ako v skutocnosti...
môže, ale podľa mňa je to skôr tak, že sa zamiluje do falošnej predstavy toho druhého... pretože cez net sa väčšinou človek správa o trošku inak, ako v skutočnosti, resp. keby sa aj správa rovnako, tak to inak vyznie...
predsalen, to čo človek napíše je iné, ako keď to povie... bo nevidíš ako sa tvári, tón hlasu atď
a ľudia čo sa chcú dať dokopy si proste musia sedieť aspoň ako tak po fyzickej stránke to je fakt...
Ja som sa zamiloval, a dokonca som čítal že aj cez net sa človek vie tak zamilovať že produkuje tie isté látky ako keď je zamilovaný aj naživo.
Môžem z osobnej skúsenosti potvrdiť, že áno, zamilovať sa dá cez net, ale zväčša som mal pri živom stretnutí pocit ako keby som toho človeka absolútne nepoznal a mal som z neho úplne iný pocit..
Podľa mňa je to len pobláznenie ktoré sa môže pri osobnom stretnutí može zmeniť na lásku. Ale zamilovať sa podľa mňa nedá cez internet, na to je podľa mňa výraz " milovať" moc silný.
poznám aj také pripády.. a hlavne keď je to na dialku, dotyční sa vidia druhý krát v živote a hneď sú do seba zamilovaní... ale tak.. všetko je možné.. v dnešnej dobe...
no, zamilovať sa podľa mňa rozhodne dá, ale až po stretnutí "naživo" z toho môže vzniknúť niečo viac, dovtedy je to len platonické, pretože nikdy nevieš, či ten človek naozaj je taký, za akého sa vydáva...aj keď to (ako už bolo spomenuté) väčšinou prvým stretnutím končí, tak napr. v mojom prípade to až potom všetko len začalo, takže všetko je možné
S @mezomus -om sme sa zoznámili cez internet, ale zamilovaná som počas internetovej komunikácie do neho nebola. Skôr som si ťukala na čelo, čo to je za pacienta Prišlo to až neskôr, keď sme sa stretali osobne. Aspoň z mojej strany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
predsalen, to čo človek napíše je iné, ako keď to povie... bo nevidíš ako sa tvári, tón hlasu atď
a ľudia čo sa chcú dať dokopy si proste musia sedieť aspoň ako tak po fyzickej stránke to je fakt...
Môžem z osobnej skúsenosti potvrdiť, že áno, zamilovať sa dá cez net, ale zväčša som mal pri živom stretnutí pocit ako keby som toho človeka absolútne nepoznal a mal som z neho úplne iný pocit..
Urcite sa to neda, ved osobny kontakt je viac ako dolezity pri takychto veciach.
..kvak..