@airotciv
aani by som nepovedala..ten ujo v tom článku to vysvetľuje. bio je len štimpel..a to že je to disponuje menším množstvom postrekov je tiež do istej miery len fáma.
Stopercentná bio zelenina alebo ovocie zrejme neexistuje,pretože minimálne postreky proti škodcom musia použiť.Rozdiel je skôr v tom,že neovplyvňujú farbu a veľkosť plodov chemickými zásahmi.
Rozhodne som za bio potraviny, ale len od dobrých a čestných predajcov. Mnoho ľudí sa na tom iba snaží zbohatnúť. Niekoľkokrát som sa už popálil. Teraz verím iba obchodu » www.vitafit.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aani by som nepovedala..ten ujo v tom článku to vysvetľuje. bio je len štimpel..a to že je to disponuje menším množstvom postrekov je tiež do istej miery len fáma.
precitam si teda. Ďakujem za clanok
každého zaujíma niečo iné.
a ako mám zistiť v domácich podmienkach, že je naozaj BIO, treba na to laboratórium....
najlepšia bio je ako napísala sponkabob
ta obchodová je sami dusičnan, neverím obchodom ani make f
preto máš možnosť napísať svoj názor v komentári. a ide mi o hrubý prehľad, kto má detailnejší, názor napíše.