je to hnus, privilegujú si právo určovať kto bude čo jesť, každý kto sa proti nim ozve, je bud prepustený z práce alebo vyhlásený za blázna... keby aspoň pestovali tie svoje geneticky modifikované potraviny v skleníkoch ale bo niekde, aby to nepreniklo do voľnej prírody, ale nie... oni to pestujú vonku a likvidujú malých poľnohospodárov a vo voľnej prírode vytvárajú hybridy....a navyše majú patenty...všetky by som im zobrala a ich zavrela do basy...jediné o čo im ide, sú peniaze a moc a nie potraviny pre všetkých a ochrana prírody, ako to prezentujú vo svojich reklamách....
@sleepwalker9 fuha tak o tomto pocujem prvy krat ale celkom zaujimava tema, ja osobne s priatelom zaicname pestovat vlastne potravinjy kedze to z obchodov sa nam nezda velmi zdrave a v buducnosti urcite chceme mat aj ovecky a kozy
@sleepwalker9 to je super, je vlmi dobre ze ludia si konecne uvedomili ze tie veci co su v obchode mozno su lacne ale prinasaju mnoho alergii chorob a konecne zacali dbat ludia o svoje zdravie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
...verím ale že príroda sa s tým vysporiada
ja sa tiež orientujem na domáce potraviny, vypestované a vychované doma, ale som ešte len v začiatkoch, tak sa učím postupne