Exorcizmus Emily Rose, Exorcista ale taký starý asi rok 75, Nenarodený, Obrad (to je s Anthonym Hopkinsom odporúčam), Zrkadlá, Paranormal Activity a také tie klasiky ako Tí druhí, Kruh, Gothika a Saw pozná asi každý
@nixxina joj si pamätám, jak s kamarátom som pozerala Pach krvi (neviem ktorý diel) a len som zo srandy zapotila nad zvláštnymi pohybmi jedného z tých mutantov:"Ten si tam honí"... a v ďalšom zábere ukázali, že on si ozaj honil
Inak mám rada tie také záhadné horory, ako Mirrors, Kruh, Zlovestné ticho a pod
Rec sa mi páčil (dokonca som po jednotke nemohla chodiť po tme v bloku po chodbe nejaký čas ), kým v dvojke neukázali, že sú to vlastne kresťanskí zombíci... Oveľa viac mi bolo pravdepodobné, že tá buchta na povale zmutovala kvôli rôzným chemickým pokusom, ako to, že je to zombie diabol...
Keby som nepoznal REC a precitam si koment @23 , tak by som sa najskor dogrcal a potom pokrutil hlavou nad ubohostou sucasnej kinematografie a usilovneho snazenia sa autorov o originalitu. Mozno by som dozivotne stratil chut pozerat akykolvek film Znie to dost zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak mám rada tie také záhadné horory, ako Mirrors, Kruh, Zlovestné ticho a pod