Dávnejšie som sa pýtal aký bol váš detský sen. Teraz by ma zaujímalo čo je váš terajší sen . Hovorí sa, že každý sníva o tom čoho má malo a čo mu chýba. Je to tak aj u vás?
Ja momentálne snívam o dlhých cestách po nádherných prírodných scenériach
Sen? Ja mám strašne veľa snov. Na môj vek na mňa starí pozerajú divnô, mladí sa smejú aký som cock. Ale môj sen je mať rodinu, veľký (mňou postavený dom), ktorý nemusí byť ani veľký ako útulný, kde každý člen bude mať svoje "JA" a bude v tom svojom miestočku štastný. Chcem mať taký domov, skvelú rodinu plnú života, pretože to by mal byť pre človeka základ. I tak si po tomto príspevku budú myslie´t aký som divný.
Teraz je mojím snom nejak úspeśne začať v škole, dokázať rodičom snahu, baviť sa športom/kamarátmi/prácou (mojím begginer wordpress developingom) a BYŤ ŠTASTNÝ
ako dieta som snivala o tom ze budem mat dve prace, jednu doobeda v knihkupectve, vecer v bare. vzdy som snivala o tom ze budem robit kokteily..
vystudovala som ucitelstvo, ucila som dva roky. zhoda nahod a zlych (..?) okolnosti ma zaviedla do londyna. len pred nedavnom, mozno tyzden dozadu, som si uvedomila ze robim po veceroch v bare kde robim kokteily a na doobedia sa snazim ziskat pracu ako dobrovolnicka pre decka, idealne predcitavat knihy v knizniciach..
snivala som o vela veciach.. a stavaju sa pomaly ale isto skutocnostou
Ja snivam o tom ze raz natrafim v mojom okoli na dievca ktore je pekne mile nefajči a neožiera sa aby vyzerala v očiach ostatnych dospela aby sa spravala primerane k svojmu veku.
Prestať snívať. Lebo som VŽDY chcela len jednu jedinú vec, a je jedno v akom životnom období-nikdy som ju nemala. Tak už nechcem veriť na nejakú budúcnosť, lebo bez tohto hlúpeho sna by mi bolo určite lešie.
Uz to tu bolo, ale naozaj len to, byt stastna. =.) ... a chcela by som, aby sme mali s rodinou podobnejsie nazory. aby som mohla byt stastna svojim sposobom a pritom ich nesklamat. =/ Teraz to tak nefunguje. =/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Nemám to, ak mi to chýba. Aj keď to znie tak vágne...
*tak mi to chýba
Teraz je mojím snom nejak úspeśne začať v škole, dokázať rodičom snahu, baviť sa športom/kamarátmi/prácou (mojím begginer wordpress developingom) a BYŤ ŠTASTNÝ
Inak snivam o cestovani... Navstivit Norsko (mnoho miest), v Nemecku Walhallu a Wewelsburg a tak.. a uplne najlepsie by to vsetko bolo s priatelkou
Potom bude v booklete môjho CD pri tejto piesni napísané:
Song constance a sample from "Amerika" as performed by Petra Jurinová
aj keby to znamenalo, ze ja nebudem
call me ultra gay
aby sa ich dní stali šťastnými a Zlo bolo z ich duší porazené.........
filip
ta tvoja mačička musi byť prekrásna .............filip
vystudovala som ucitelstvo, ucila som dva roky. zhoda nahod a zlych (..?) okolnosti ma zaviedla do londyna. len pred nedavnom, mozno tyzden dozadu, som si uvedomila ze robim po veceroch v bare kde robim kokteily a na doobedia sa snazim ziskat pracu ako dobrovolnicka pre decka, idealne predcitavat knihy v knizniciach..
snivala som o vela veciach.. a stavaju sa pomaly ale isto skutocnostou
destiny has it's own funny ways..
Momentálne túžim len po tom aby bolo znova všetko v poriadku, na ničom inom mi nezáleží.
umiestnit sa v sutazi - terajsie aktualne zelanie