Ak ste mladí, napr. čo chcete stihnúť do 30tky, kým sa neusadíte, poprípade nezaložíte rodinu.
Tým mojim je precestovať svet aspoň do tej 30. Je toto aj jeden z Vašich snov? Myslíte, že je to v tejto dobe jednoduché ak má človek odvahu a motiváciu?
Precestovať svet nieje problém ak máš prachy a odvážiš sa na to...
Ja neviem aký mán "sen" do života, skôr sa snažím vyžiť dobre a za pohybu sa rozhodujem. No chcel by som bývať v Nitre, a mať tam prácu ktorú mám rád a som v nej dobrý
mojim zivotnym snom je byt dobrou manzelkou, vychovat slusne a dobre decká, mat orandzove auto, s frajerom chceme ist do Australie a do Vietnamu, to su take nase dva hajlajty.
Kedysi to bolo, že mať vlastnú rodinu. Ak by som mal definovať význam toho slova podľa toho, v akej rodine som vyrastal, bol by to slovo s veľmi negatívnym významom, takže som sníval o tom, ako tomu slovu dám ten najpozitívnejší obsah.
Lenže na to treba životnú partnerku, byť schopný zabezpečiť tú potenciálnu rodinu a pevné zdravie by tiež nebolo odveci. Ale na tieto veci mi zjavne chýba "talent" (nie je to to ideálne slovo, ale lepšie mi v tejto chvíli nenapadá), takže som prehnal svoj rebríček snov procesom racionalizácie a vyšlo mi, že radšej v budúcnosti budem mať funkčné vlastné divadlo s vlastnou tvorbou, že budem mať kapelu s vlastnou tvorbou, že dopíšem všetky tie príbehy, ktorý som načal a bohužiaľ nikdy nedotiahol do konca, že budem mať vlastný pivovar, že budem nejakým spôsobom dávať priestor mladým na prejavovanie ich talentu a že budem veľa cestovať. 2 veci z toho sa mi celkom zatiaľ daria. Spokojný som.
@veronica55 nejde ani tak o dobu, ako o spoločnosť, v ktorej sa potýka a či ho niekto podporuje v tom, čo robí jedinec
Ja by som si rád kúpil elektrickú gitaru a dal aspoň v menšej spoločnosti vystúpenie. Takisto by som rád navštívil pár cudzích krajín, poznať tamojší život, už som bol v dvoch krajinách a hoc nie som veľký fanúšik cestovania, rád by som ešte aj po Slovensku pobehal, vyliezol hory, jazdil po lesoch, spoznal veľa zaujímavých ľudí a hlavne moju budúcu ženu. Nemusím to stihnúť do veku 30, hlavne ak niekedy za život.
chcem vystudovat VS (pravdepodobne ekonomicku), vediet plynulo anglicky, rusky a (aspon) francuzsky, precestovat cely svet a vlastnit aspon dve macky a pejska, no a osamostatnit sa a zit v nejakom vacsiom meste (aspon Kosice)
noo som fakt zvedava, ze ked toto budem citat za takych 15 rokov co z toho bude pravda
Precestovat svet mozes urcite, aj bez penazi, aj za malo penazi, a nejake tie bubaky si zarobis po ceste
Ja uplne presne neviem co chcem robit v 30, no urcite viem, ze chcem robit to co ma naplna a samozrejme pokračovať v osobnom raste. Nemam život nejako naplanovany, mňa baví isť cestou ktorú si vytváram v pritomnosti za aktualnych okolnosti.
Čo sa týka mojich cieľov, mam krátkodobé ciele a keď jeden dosiahnem stanovim si ďalší, väčší, bojim sa že jedného dňa nebudem vedieť čo si želať lebo mi všetko príde príliš dosiahnuteľné
chcem zateplit chatu aby sa tam dalo byvat celorocne , pestovat v skleniku exoticke rastlinky xixi ,dat vypoved v sucasnej praci a chytat ryby ,zalozit si svoj vlastny web s velkou navstevnostou a mojimi blogmi a zvarat z odpadu velke sochy alebo do dreva motorovou pilou a dlatami vytesavat postavičky...a mat aspon tri velke voliery s papagajmi aby som mal z coho ziť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Precestovať svet nieje problém ak máš prachy a odvážiš sa na to...
Ja neviem aký mán "sen" do života, skôr sa snažím vyžiť dobre a za pohybu sa rozhodujem. No chcel by som bývať v Nitre, a mať tam prácu ktorú mám rád a som v nej dobrý
i.idnes.cz/12/051/sph/JAZ369d8e_174199.jpg?v=8
Lenže na to treba životnú partnerku, byť schopný zabezpečiť tú potenciálnu rodinu a pevné zdravie by tiež nebolo odveci. Ale na tieto veci mi zjavne chýba "talent" (nie je to to ideálne slovo, ale lepšie mi v tejto chvíli nenapadá), takže som prehnal svoj rebríček snov procesom racionalizácie a vyšlo mi, že radšej v budúcnosti budem mať funkčné vlastné divadlo s vlastnou tvorbou, že budem mať kapelu s vlastnou tvorbou, že dopíšem všetky tie príbehy, ktorý som načal a bohužiaľ nikdy nedotiahol do konca, že budem mať vlastný pivovar, že budem nejakým spôsobom dávať priestor mladým na prejavovanie ich talentu a že budem veľa cestovať. 2 veci z toho sa mi celkom zatiaľ daria. Spokojný som.
okay a teraz reálne: zbakalárovať, nájsť si fajn robotu, dačo pocestovať
Ja by som si rád kúpil elektrickú gitaru a dal aspoň v menšej spoločnosti vystúpenie. Takisto by som rád navštívil pár cudzích krajín, poznať tamojší život, už som bol v dvoch krajinách a hoc nie som veľký fanúšik cestovania, rád by som ešte aj po Slovensku pobehal, vyliezol hory, jazdil po lesoch, spoznal veľa zaujímavých ľudí a hlavne moju budúcu ženu. Nemusím to stihnúť do veku 30, hlavne ak niekedy za život.
noo som fakt zvedava, ze ked toto budem citat za takych 15 rokov co z toho bude pravda
Ja uplne presne neviem co chcem robit v 30, no urcite viem, ze chcem robit to co ma naplna a samozrejme pokračovať v osobnom raste. Nemam život nejako naplanovany, mňa baví isť cestou ktorú si vytváram v pritomnosti za aktualnych okolnosti.
Čo sa týka mojich cieľov, mam krátkodobé ciele a keď jeden dosiahnem stanovim si ďalší, väčší, bojim sa že jedného dňa nebudem vedieť čo si želať lebo mi všetko príde príliš dosiahnuteľné