ja nemám partnerku, ale vek pre mna nie je žiadne absolútne kritérium. mám 23, ale pokial by to dievča bolo super, rád by som s nou bol, aj keby má 15 a aj keby má 40.
taraaaau nemam partnera ale citim sa diskriminovana cizesa aj tak vyjadrim o tri mesiace mladsi, o tri a pol roka starsi, o pol roka starsi, o 7 a pol roka starsi
@zelinka poviem ti to takto. keď sa našiel človek, ktorý je ochotný znášať všetky moje výjavy, výpady, hystérie, paranoje a maximálnu aroganciu (s vetou, že mu to za to stojí), isto sa nájde niekto aj k tebe.
@borovy dúfam v to @grietusha no tak to si ma potešila, lebo ja v poslednom čase mám fakt pocit, že človek s horšou povahou ako mám ja už ani existovať nemôže
@zelinka nauč sa so sebou pracovať. svoj charakter nezmeníš, ale môžeš potlačiť na ňom to zlé a vyzdvihnúť to dobré. vždy to ide u mňa to zlé sa prejavuje už len ako "výbuchy" raz za uhorský rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Moja milá je už 53 rokov po smrti Haha takže asi tak. V máji máme výročie.
malo to byť bez čiarky. Keď je tam tá čiarka vyznie to tak arogantne
šak ja neviem také veci nepodstatné!
jups
@grietusha no tak to si ma potešila, lebo ja v poslednom čase mám fakt pocit, že človek s horšou povahou ako mám ja už ani existovať nemôže
ja mám buď jeho, alebo keby mi nevyšli plány, ostáva ešte jeho menšia verzia