Nazdar ako vsetci snad vieme za chvilu sa konci skolsky rok a mna caka dilema zivota na intraku preto by som sa rad opytal birdzakov z ktorych je tu asi dost vela na itntraku ake to je ?
myslim tim ci mate priestor ucit sa a ci tam mate apson kusok
Je to uplne bohovske super najlepsie intergalakticky najcoolovejsia vec jaka moze byt Najlepsi polrok mojho zivota. Potom, ked mi ale kamaratov vyrazili, to uz nebolo ono ...
@sevara priestor na učenie sa vždy najde (bud študovňa alebo popripade ak sa so spolubyvajucimi dohodneš), súkromie je tam minimalne, ale vo všeobecnocti sa mi páči na intraku ked mas dobrých spolubyvajich tak neni o čom, ja som spoločensky typ takže uprednostnujem trojky izby pred dvojkami a vyhovuje mi to aj kvoli velkosti trojky, je fajn si vyraziť so spolubyvajucimi niekde na party alebo si vymienať zažitky z dna a pod. proste tam mas cca svoju vekovu kategoriu tak je to fajn
Ja by som nikdy nešla na intrák, vôbec nie som spoločenský človek a na druhej strane by som umrela keby ma tam vyrušuje nejaká oná.. potrebujem brutálne súkromie a nemám rada, keď sa mám s niekým baviť len preto, že s ním zdieľam izbu.. zniem povrchne áno ale to by nebolo pre mňa taký život..
Som na intráku Najskôr v prváku som mala super spolubývajúce, a bol to najlepší rok aký som v škole zažila Proste veľká noc na chodbe intrákovej, naháňanie metlami, jazda na plastových koníkoch, utekanie pred vrátničkou
V druháku (teraz) ma dali na malú izbu a moja spolubývajúca odišla takže som sama Mám radšej spoločnosť, ale povedzme že teraz keď sa oteplilo chodíme von, a je sranda. Keďže som sama učím sa hoc kedy, nikto ma neruší (občas), a učiť sa dá, ja som sa chodievala učiť do mestského parku, alebo niekam von pri poníka a tak ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
teda pokiaľ máš rada párty-párty a si slobodná, amorálna žena
pokiaľ si zadaná a verná tak je tam nuda, preto som odtiaľ odišla
prvé dva tri roky ťa to môže baviť, potom sa môže stať, že zostarneš a začneš túžiť po kúsku súkromia a pokoja
V druháku (teraz) ma dali na malú izbu a moja spolubývajúca odišla takže som sama Mám radšej spoločnosť, ale povedzme že teraz keď sa oteplilo chodíme von, a je sranda. Keďže som sama učím sa hoc kedy, nikto ma neruší (občas), a učiť sa dá, ja som sa chodievala učiť do mestského parku, alebo niekam von pri poníka a tak ..
študovňa, klubovňa všetko sa dá len treba chcieť
Ale intrák je superkyyyyyyy