minule som nasla v knihe od Matkina/ovej @luc.ka nebolo to az take zle .... -Zmyslom ŽiVoTa Je HľAdAnIe NiEčOhO,Čo OdStRáNi NeIsToTu v BuDúCnOsTi.
tykalo sa to sice deti ,ale...
Zmysel života je široká téma, niekto si pred tým predstaví konkrétnu činnosť, niekto nejaké cnosti.
Pre mňa to je robiť, čo ma baví, mať dobrú rodinu, nepozerať sa iba na moje potreby, ale pozerať sa na potreby celej spoločnosti a snažiť sa nejako tie potreby naplňať, resp nejakým spôsobom zmeniť spoločnosť.
Proste vyššie umýsly/ciele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tykalo sa to sice deti ,ale...
chcem by dobry odoborník v oblasti ktorú som si zvolil na štúdium(zubné lekárstvo) a chcem mat rodinu
ale ci je to zmyslel mojho zivota... no asi je, ale nikdy som to nijak zvlast neprecitoval
Pre mňa to je robiť, čo ma baví, mať dobrú rodinu, nepozerať sa iba na moje potreby, ale pozerať sa na potreby celej spoločnosti a snažiť sa nejako tie potreby naplňať, resp nejakým spôsobom zmeniť spoločnosť.
Proste vyššie umýsly/ciele