u niekt.by šťastný koniec zabil pointu, ako u remember me..ale aj tak čokoľvek je ok, okrem amerických "my to prežijeme, my sme to prežili"a spev americkej hymny
@bibla@adheleide neumreli všetci takže nejaká veľká tragédia čo sa tohto týka to u mňa nie je he ešte aj v Matrixe zomrel Neo aj Trinity, ale pritom to skončilo šťastne, to je to isté
ja chcem proste vidieť taký film, v ktorom sa napríklad rúti na zem asteroid, ale nedokážu ho zastaviť a je po nás :p alebo keď hlavný hrdina zomrie a vlastne všetko je v riti...
To je jedno, hlavne nech je originálny a taký, čo neuhádnem už do pol hodiny, v tom prípade je mi šum a fuk, či skončí šťastne alebo smutne, lebo som z konca vyčapená
najlepsi koniec je taky, ze chvilocku pozerate s otorenymi ustami...waaau..sokujuce, alebo take, kde je potrebne trosicku porozmyslat..take ked si clovek nie je isty co vobec, teraz kto? Ako? presne take...
otvorený, taký čo dáva priestor na rozmýšľanie ale zas pri béčkových hororoch a komediálnych vyvražďovačkách sa vyžívam v záverečných scénach, jak mlátia zombíkov hlava nehlava a potom hrdinsky odchádzajú v diaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@4
milujem tento!
mne sa páčia smutné konce. Veď keby sa Rómeo a Júlia skončili šťastne, pamätal by si ich niekto??
ale taký pekný- Constantine- vtipálek s cigaretami
@goth111 si ešte nevidel Titanic?
Preto americké filmy nepozerám.