Na prvom rande žiadny, nikdy. Ak by som k tej osobe po tom prvom stretnutí nič necítila, tak by mi to asi ani nebolo nejak príjemné. Na druhej strane...ak by som s tou osobou chcela niečo riešiť a takto by sa zachovala na prvom rande, asi by to vo mne zanechalo veľmi príjemné pocity.
Nepamatam si, ze by som dostala na prvom rande kvetiny. Jedine co si pamatam je, ze som dostala cokoladicky a zradlo(mudry chlapec! Syta zena=spokojna zena).
Ja vlastne nemam moc rada rezane kvety, takze mi to ani nevadi...
Kvety sú hrozný dar. Obzvlášť kytica ruží, lebo skutočne, o pár dní to zhnije a akože čo mám z toho že to chvíľu pekne vyzerá? A ešte by som obzvlášť vypichla tú situáciu, o ktorej už baby vyššie hovorili, že sa to nehodí a chodiť s tou kyticou potom, dávať pozor aby sa nepolámala, keď sa prechádzate alebo idete do kina, je otravné
Doteraz som dával kytice len frajerkiným mamkám, ak som sa teda už dopracoval do ich domu. Ja osobne za rezané kvety veľmi nie som a skôr som dievčatám dal niečo v črepníku. Ale to tiež až neskôr, pri nejakej príležitosti. Nič som so sebou nevláčil na také tie prvotné stretnutia.
nesuhlasim s tym, že kvety su hrozny dar a na rande nepatria. ja som od môjho frajera dostala na prvom rande kvety, ktore pre mňa ukradol spod jedneho panelaka (prechadzali sme sa po meste a ja som ho kryla, kym ich trhal). a to mi pripada veľmi mile.
To už sa zvykne dávať pri prvom a každom rande? ...však kopu rázy som išiel na rande len tak sa prvotne stretnúť ...však ani sme sa nepoznali dobre, a zas koľkokrát by to ani nevyšlo ako moje posledné rande, lebo aj naživo už aj ona hlavne zistila, že máme iné priority v živote, iný spôsob v živote a to som sa aj pýtal viacerokrát, chceš niečo, nejaký kvet a žiadna, že nie nemusíš si robiť starosti ...už potom neskôr by som aj rozmýšľal niečo babe doniesť skôr
@clarise tak už vôbec netuším čo ktorá chce, ja nemám 6-ty zmysel :I ...a keby to bola taká, čo by aj malo zmysel výjsť, že by tomu nič nebránilo či už spoločný zmysel života, podobné záujmy, diaľka v neposlednom rade a bolo by to jasné, tak by som aj kvet doniesol, len takú presne dokonalú som nespoznal ...a možno aj som naivný, keď si myslím, že spoznám ...kiež by to taký bol ideálny filmový stav
@clarise ja takéto ideálne (filmové) stavy v mojom živote nezažívam ...možno niekto je tak šťastný človek, že toto popiera a vychádza mu aj hneď prvé rande, ale mne teda nie, no ...život nie je ľahký ako pierko a tak si myslím, že to platí aj vo vzťahoch a tam aj omnoho viac..
Na mojom úplne prvom som kvety nedostala ale na jednom prvom stretnutí potom neskôr s niekým iným som prvýkrát dostala kvety (moje obľúbené) tulipány ale to bohužiaľ bolo asi moje najhoršie "rande" a to že sa ma snažil obsypať materiálnymi darčekmi (vrátane kvetov ktoré zrovna trafil) bol jeden z dôvodov
@mielikki to asi mal pre ten zámer, že sa pri ňom sundáš a on mal predpoklady, že by sa ti skorej dostal do nohavičiek tým do nohavičiek ...to sú takí potmehúti takzvaní
Mne sa kvety hrozne ale hrozne páčia, pre mňa je to skvelý dar, ale zas nie na prvom rande.
Paradox je ten, že ak by som dostala kvety na prvom rande, asi by som si o tom chlapovi myslela popravde, že je beznádejný romantik. Čo nie je zle, len neviem ako by som to vysvetlila.
Proste lepšie je ak dostaneš kvety od takého typka, ktorí ich nerozdávava všade a pri každej príležitosti resp. každom svojom rande
A po ďalšie, možno by mi taký chlap zaváňal aj huncútstvom
Príliš by sa snažil a chcel zapôsobiť.
Na rande som nikdy kvet nedostala, jedine na narodeniny a to bola červená ruža. A na moje 18. narodeniny sa moji kamoši pre mňa snažili vyrobiť čiernu ružu ale nemali k dispozícii vhodné laboratórne podmienky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ja vlastne nemam moc rada rezane kvety, takze mi to ani nevadi...
Jednak sa na prvom rande ľudia často ešte nepoznajú a hlavne vláčiť so sebou kvet, nebodaj ešte kyticu, je potom oštara.
Paradox je ten, že ak by som dostala kvety na prvom rande, asi by som si o tom chlapovi myslela popravde, že je beznádejný romantik. Čo nie je zle, len neviem ako by som to vysvetlila.
Proste lepšie je ak dostaneš kvety od takého typka, ktorí ich nerozdávava všade a pri každej príležitosti resp. každom svojom rande
A po ďalšie, možno by mi taký chlap zaváňal aj huncútstvom
Príliš by sa snažil a chcel zapôsobiť.