2) naco ultimate? tych par drobnosti co tam je navyse oproti home premium ani nevyuzije...a povedz mi NACO bude 11 rocnemu chalanovi unix ked predpokladam ze ten pc chce vacsinou na hry..
3) grafika je taky lepsi priemer...
4) naco mu preboha bude 2TB hdd? beznemu cloveku staci tak 500giga...
5) zrejme si si nevsimol pri popise grafiky to M...cize ide o notebook...tym padom je to docela slusny stroj..
@robertsabrsula si sa prišou pochvalit??? ja som uz vyrastol cize mne staci na pracu net a muziku ale mat i7 procak,16GB ramku,2GB grafiku,2TB HDD,a apon metrovy monitor by nebolo od veci
@29 Podľa môjho názoru je SSD len marketing a nemá to budúcnosť. Jednak je to drahé a akurát sa dobre pozerá na rýchlosť, životnosť je úplne o ničom a snáď nie je výrobca, ktorý by s SSD nemal či už malý, alebo nejaký väčší problém.
nato ze mas 11 rokov ti staci az az ja ked som mal 11 rokov tak som mal 286tku a to procesor bol taktovany na 6MHz ked si zapol turbo tak 12MHz ramku to malo asi 1mb mozno ani nie tolko disk 42MB zvukova karta tam ani nebola a hral som take hry ako napriklad DUNE 2 , motorky , pacman , pokemon mi nechcel ist ..skusal som tam dat.windows 3.1 neslo to malu ramku som mal kto mal este pocitac 286 ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ramku máš celkom OK
W7?! Ked' už tak ultimate..radšej ber Unix
Grafika nič moc..
HDD-nič moc...
Minimálne 2 TB by mal mať každý PC
1) i7 je sice lepsi ale staci..
2) naco ultimate? tych par drobnosti co tam je navyse oproti home premium ani nevyuzije...a povedz mi NACO bude 11 rocnemu chalanovi unix ked predpokladam ze ten pc chce vacsinou na hry..
3) grafika je taky lepsi priemer...
4) naco mu preboha bude 2TB hdd? beznemu cloveku staci tak 500giga...
5) zrejme si si nevsimol pri popise grafiky to M...cize ide o notebook...tym padom je to docela slusny stroj..
odbornikov po kokot
GNU/Linux Xubuntu 32bit
CPU: AMD Phenom II X4 965 BE 3,4GHz
RAM: 16GB (4x4G DDR3 Kingston
VGA: Geforce 9600GT 512MB 256bit
HD WD 640GB 7200 RPM SATA2
PSU: Seasonic 430W Bronze
Monitor : iiyama 24" FullHD E2409HDS
@29 Podľa môjho názoru je SSD len marketing a nemá to budúcnosť. Jednak je to drahé a akurát sa dobre pozerá na rýchlosť, životnosť je úplne o ničom a snáď nie je výrobca, ktorý by s SSD nemal či už malý, alebo nejaký väčší problém.